×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Breda

Inklappen

Appartement huren in Breda: Noord-Brabantse gezelligheid in Breda

Tegenwoordig kennen de meeste mensen Breda als een gezellige stad in de provincie Noord-Brabant; veel mensen willen dan ook een appartement huren in Breda. De eerste vermelding van de naam van deze stad dateert uit het jaar 1125. Breda verwierf nooit officieel stadsrechten, maar groeide geleidelijk uit tot een stad. Wel werden in 1252 privileges gekocht. In haar geschiedenis was Breda vooral een vestingsstad met militair belang. Nog altijd is de Koninklijke Militaire Academie in deze stad gevestigd. Diverse historische gebouwen sieren het stadscentrum, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof en de Prinsenkade. Een appartement huren in Breda biedt dan ook een prachtige en daarnaast ook historisch rijke woonomgeving.

Breda: genieten van cultuur en natuur

Eén van de redenen dat een appartement huren in Breda gewild is, is dat Breda een stad is die zowel op het gebied van cultuur als natuur veel te bieden heeft. Er zijn diverse musea en ook wat betreft film en theater ben je in Breda voorzien. Ieder jaar worden er bovendien een aantal muziekevenementen georganiseerd in de stad. Ook andere evenementen, zoals 'Bourgondisch Breda', zijn een trekpleister voor vele bezoekers. Op het gebied van sport heeft een appartement huren in Breda ook genoeg te bieden; er zijn verschillende sportclubs. Een appartement huren in Breda geeft bovendien de mogelijkheid tot het bezoeken van één van de natuurgebieden in de buurt. Een aantal bekende Nederlanders, zoals Corry Konings en Sylvie Meis, komen uit Breda.

Alle voordelen van een middelgrote stad in Breda

Een appartement huren in Breda biedt naast cultuur en natuur ook alle gemakken die je verwacht van een stad. Hoewel Breda met haar 180.000 inwoners een middelgrote stad is, kun je er voor al je dagelijkse behoeften terecht. In centrum zijn verschillende winkelstraten. Daarnaast zijn er meerdere markten die iedere week in de stad georganiseerd worden. Naast het centrum zijn er nog een aantal andere, kleinere winkelstraten. Ten slotte is er de woonboulevard aan de A16.

Tilburg, Roosendaal en Oosterhout zijn allemaal goed te bereiken vanuit Breda. Ook in deze plaatsen kun je goed terecht voor zowel winkelen als voor ander vermaak. Een appartement huren in Breda geeft je de mogelijkheid om te wonen in een historierijke, middelgrote en vooral gezellige Noord-Brabantse stad die van alle gemakken is voorzien.

Appartement huren in Breda (66)

De nieuwste woningen in je inbox?