×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Breda

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Breda

Wonen in Breda: huurappartement Breda

Wil jij in Breda wonen? Een appartement huren in Breda is erg populair. Breda is een veelzijdige stad in Noord-Brabant waar je fijn kunt wonen in een appartement. Vind jouw appartement en ga wonen in Breda! Twijfel je nog over de juiste locatie in Breda? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Breda.

Appartement huren Breda: Noord-Brabantse gezelligheid in Breda

Tegenwoordig kennen de meeste mensen Breda als een gezellige stad in de provincie Noord-Brabant; veel mensen willen dan ook een appartement huren in Breda. Breda is mooi en fijn en een appartement huren in Breda betekent ook nog eens een flinke portie Brabantse gezelligheid en gastvrijheid met historische gebouwen. Niet voor niets wordt Breda ook wel de Parel van ’t Zuiden genoemd. De eerste vermelding van de naam van deze stad dateert uit het jaar 1125. Breda verwierf nooit officieel stadsrechten, maar groeide geleidelijk uit tot een stad. Wel werden in 1252 privileges gekocht. In haar geschiedenis was Breda vooral een vestingsstad met militair belang. Nog altijd is de Koninklijke Militaire Academie in deze stad gevestigd. Diverse historische gebouwen sieren het stadscentrum, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof en de Prinsenkade. Een appartement huren in Breda biedt dan ook een prachtige en daarnaast ook historisch rijke woonomgeving. Ga je studeren in deze gezellige stad? Ook dan kun je leuke appartementen vinden in Breda. Het appartementen aanbod in Breda is erg verspreid, ook in de omliggende plaatsen kan je leuke huurappartementen vinden.

Breda: genieten van cultuur en natuur

Eén van de redenen dat een appartement huren in Breda gewild is, is dat Breda een stad is die zowel op het gebied van cultuur als natuur veel te bieden heeft. Er zijn diverse musea en ook wat betreft film en theater ben je in Breda voorzien. Ieder jaar worden er bovendien een aantal muziekevenementen georganiseerd in de stad. Ook andere evenementen, zoals 'Bourgondisch Breda', zijn een trekpleister voor vele bezoekers. Op het gebied van sport heeft een appartement huren in Breda ook genoeg te bieden; er zijn verschillende sportclubs. Een appartement huren in Breda geeft bovendien de mogelijkheid tot het bezoeken van één van de natuurgebieden in de buurt. Dit is één van de fijnste straten in het centrum van Breda. Er hangt hier een gezellige sfeer en je hebt er leuke unieke winkels. Breda ligt natuurlijk ook dichtbij het gezellige Antwerpen. Een aantal bekende Nederlanders, zoals Corry Konings en Sylvie Meis, komen uit Breda, wanneer je een appartement gaat huren in Breda kom je hen misschien wel eens tegen in Breda.

Het huren van appartementen in Breda: wat is er te doen?

Een appartement huren in Breda biedt naast cultuur en natuur ook alle gemakken die je verwacht van een stad. Hoewel Breda met haar 180.000 inwoners een middelgrote stad is, kun je er voor al je dagelijkse behoeften terecht. In centrum zijn verschillende winkelstraten. Daarnaast zijn er meerdere markten die iedere week in de stad georganiseerd worden. Naast het centrum zijn er nog een aantal andere, kleinere winkelstraten. In Breda staan een aantal straten bekend om zijn speciaalzaken en bijzondere winkels. De Veemarktstraat in Breda is dé winkelstraat van Breda. De Wilhelminastraat is de P.C. Hooftstraat van Breda met exclusieve merken. Op de Ginnekenweg vind je veel brocante, antiek winkels. Misschien vind jij het leuk en heb jij hier jouw huurappartement in Breda gevonden. Op een steenworp afstand van de Grote Kerk, midden in het centrum van Breda, vindt u het kleine gezellige plein 't Sas. Huur een appartement in Breda ’t Sas, het ligt een beetje verscholen maar is zeker de moeite waard met leuke aanbod aan winkels. Ten slotte is er de woonboulevard aan de A16.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze appartementen in Tilburg, of wat dacht je van een huurappartement in Roosendaal en Oosterhout. Deze steden zijn allemaal goed te bereiken vanuit Breda. Ook in deze plaatsen kun je goed terecht voor zowel winkelen als voor ander vermaak. Een appartement huren in Breda geeft je de mogelijkheid om te wonen in een historierijke, middelgrote en vooral gezellige Noord-Brabantse stad die van alle gemakken is voorzien.

Goedkoop appartement huren in Breda

Ben jij op zoek naar een goedkoop appartement om te huren in Breda? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten het centrum. De wijken Belcrum in het noorden en Ginneken in het zuiden bieden je goedkope en ruime appartementen in Breda. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Vind ook een goedkope studio in Breda of goedkope kamer in Breda

Particulier appartement huren in Breda

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het appartement zorgt ervoor dat jij snel je appartement hebt gevonden.

Per direct een appartement huren in Breda

Wil jij snel een appartement huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Breda? De meeste appartementen in Breda zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete huurappartement in Breda.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven