×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Kamer huren in Ede

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Kamers in de omgeving van Ede

Wonen in Ede 

Ede is een groot dorp in Gelderland. Eigenlijk heeft Ede nooit stadsrechten verkregen, maar dit dorp heeft wel enorm veel faciliteiten. Zo heeft Ede een bioscoop, een ziekenhuis, twee stations, en een winkelstraat. Je kunt dus veel stadse activiteiten verrichten, maar als je van de natuur houdt dan kan je daar ook genoeg van genieten in Ede. Zo kan je mooie wandelingen maken in de Veluwe die erg dichtbij ligt. Maar ook in Ede zelf kan je genieten van de Ginkelse Heide, of genieten van het Kasteel Doorwerth. Deze veelzijdigheid maakt het juist zo leuk om in Ede een kamer te huren. Op kamers gaan is sowieso een toevoeging van je studentenleven, maar als je in Ede een studentenkamer kan bemachtigen heb je het helemaal voor mekaar. Dit is onder andere een goed idee omdat je het station Ede-Wageningen hebt in Ede. Dit is een enorme toevoeging aan de infrastructuur van het dorp, waardoor je gemakkelijk in andere grote studentensteden. Twijfel dus niet en ga een kamer huren in dit dorp!


Kamers te huur in Ede 

De kamer die te huur zijn in dit dorp zijn erg divers. Zo kan je op kamers gaan in het centrum van Ede. Dan ben je dichtbij alle actie van dit dorp. Maar als je liever een kamer huurt die dichter bij de natuur ligt, dan is dat natuurlijk ook een optie. Het is natuurlijk ook een optie om appartementen, studio’s en huurwoningen te huren in Ede. Want al is het officieel een dorp, het heeft de veelzijdigheid van een grote stad. Maar omdat het een dorp is, zijn er ook veel goedkope kamers die je kunt huren.


Kamers huren in de omgeving van Ede 

Denk je niet dat je je thuis zult voelen als je een kamer gaat huren in Ede? Maak je geen zorgen, er zijn meer dan genoeg andere plekken waar je op kamers kunt gaan. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Apeldoorn, Arnhem of Nijmegen.


Particulier een kamer huren in Ede

Wat een hele prettig bijkomstigheid is in Ede is dat je particulier een kamer kunt huren. Dit is heel fijn omdat je hierdoor ruime kamers kunt uitzoeken.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven