×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Kamer huren in Nijmegen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Kamers in de omgeving van Nijmegen

Wonen in Nijmegen

Nijmegen is een gezellige, oude stad in Gelderland waar je fijn kunt wonen in een kamer. Het is zelfs de oudste stad van Nederland. Wil jij wonen in een oude stad waar altijd wat te doen is?

Vind jouw kamer en ga wonen in Nijmegen! Twijfel je nog over de juiste locatie in Nijmegen? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Nijmegen.

Kamers in Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad in Gelderland, vlakbij de Duitse grens. Een kamer huren in Nijmegen zal je al snel kennis laten maken met de mooie geschiedenis en het interessante heden van deze stad. Er is hier namelijk een hoop te doen en te zien, waardoor je je door een kamer te huren in Nijmegen ook zeker niet hoeft te vervelen.

Op zoek naar geluk in Kronenburgerpark. Dat liedje van Frank Boeijen, daar ken je die naam natuurlijk van. In Nijmegen een kamer huren dichtbij dit park betekent midden in de stad wonen bij een oase van groen. Wil jij een kamer huren dicht bij de Waal aan de rand van het centrum? Hier kun je een kamer huren met een mooi uitzicht. De grote boog ken je misschien wel van de Vierdaagse foto’s. Het is een populaire plek in Nijmegen voor fotografen om de lange stoet van wandelaars vast te leggen. Huur in Nijmegen een kamer en je kunt langs de kade heerlijk binnen of buiten zitten op één van de vele terrasjes en genieten van de gigantische schepen die voorbij varen.

Studentenkamer in Nijmegen

De Radboud Universiteit is in Nijmegen gelegen en heeft honderd opleidingen. Ben jij een student en zoek je een kamer te huur in Nijmegen bekijk dan het kameraanbod in Nijmegen. Nijmegen is een leuke studentenstad en een kamer huren in Nijmegen of een studio huren in Nijmegen voor 1 persoon is allemaal mogelijk. Zoek jij een studentenkamer in Nijmegen? Bekijk snel het aanbod. Je vindt hier ook huurwoningen in Nijmegen die je kunt delen met vrienden. 

Goedkope kamer in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer om te huren in Nijmegen? De oude binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope kamer buiten het centrum. De wijken Goffert en Hatert bieden je goedkope en ruime kamers. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Ook vlakbij de grens met Duitsland zijn de kamers goedkoper.

Kamer te huur in Nijmegen

Wil jij snel een kamer huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Nijmegen? De meeste kamers in Nijmegen zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer of studio in Nijmegen.

Kamer huren in Nijmegen

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer zorgt ervoor dat jij snel je kamer hebt gevonden.

Geen geschikte studentenkamer in Nijmegen? Bekijk dan ook eens het aanbod van kamers in Arnhem, studio's in Apeldoorn of huur een appartement in Tiel.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven