×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Ede

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 7 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Ede

Studio huren in Ede

Een studio huren in Ede kan precies zijn waar jij naar op zoek bent. De veelzijdigheid van deze plaats in Gelderland zorgt er namelijk voor dat Ede voor iedereen wat te bieden heeft. Een studio huren in Ede kan daarom perfect bij jou passen.

De interessante geschiedenis van Ede

Een studio huren in Ede zal je al snel veel laten zien van de geschiedenis van deze plaats. In de 17e eeuw waren er namelijk nog niet veel inwoners in Ede. Hier kwam verandering in toen verschillende bedrijven zich vestigden in deze plaats. Dankzij deze economische prikkels kwamen er veel nieuwe inwoners naar de stad voor werk. Hierdoor vond in Ede een snelle ontwikkeling plaats. Nu nog steeds is Ede zich steeds meer aan het ontwikkelen. Ede kan met recht een groeiende kern genoemd worden. Een studio huren in Ede zal je ook laten zien dat er verschillende bekende inwoners in deze stad gewoond hebben. Hierbij kan je denken aan de zanger Rob de Nijs en de radio-DJ Henk van Steeg.

Veel te beleven dankzij een studio huren in Ede

Een studio huren in Ede zal je laten merken dat er veel verschillende bezienswaardigheden en bezigheden te vinden zijn. Er zijn bijvoorbeeld mooie bezienswaardigheden te zien in Ede. Ook is er een historisch museum in Ede dat zeker een bezoek waard is. Daarnaast is het ook mogelijk om naar de bioscoop te gaan, maar ook het theater, cultuurcentrum of poppodium zijn leuke plaatsen om eens te bezoeken. Er zijn ook verschillende sportverenigingen waar je jezelf bij aan kunt sluiten, waardoor het zeker mogelijk is om hier sportief bezig te zijn. Ook zijn er vaak verschillende evenementen die in Ede georganiseerd worden, waardoor er altijd wel wat te beleven valt. Als laatste kan er in Ede ook heel goed gewinkeld worden in het winkelcentrum met een groot aanbod aan verschillende winkels, maar ook genieten van de horecagelegenheden is mogelijk. Een studio huren in Ede zal je ook laten zien dat er buiten Ede ook nog een hoop te beleven is. Ten eerste zijn er in de buurt van Ede heel veel mooie natuurparken te vinden, zoals de Utrechtse heuvelrug, het nationale park De Hoge Veluwe en het nationaal park Veluwezoom. Daarnaast liggen in de buurt van Ede plaatsen zoals Wageningen, Veenendaal en Arnhem. Deze plaatsen zijn allemaal zeker een bezoek waard, omdat ze allemaal iets speciaals te bieden hebben. Je kan bijvoorbeeld lekker gaan winkelen, heerlijk eten of gewoon genieten van de mooie bezienswaardigheden. Ook Arnhem en Apeldoorn liggen niet al te ver weg van Ede. Naast al deze plaatsen ligt de plaats Rhenen ook vrij dichtbij Ede. Een leuk idee voor een dagje weg kan dan ook een bezoek aan het Ouwehands Dierenpark in Rhenen zijn. Een studio huren in Ede is daarom ontzettend veelzijdig en heeft erg veel te bieden.

Een studio huren in Ede hoeft nooit te vervelen, aangezien er een hoop te beleven is in de buurt en in de plaats zelf. Een studio huren in Ede kan daarom ook perfect bij jou passen, aangezien er voor ieder wat wils te vinden is. Een studio huren in Ede is daarom zeker een goede keuze.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven