×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamer huren in Groningen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Kamers in de omgeving van Groningen

Kamer huren in Groningen

Wil jij in Groningen wonen? Een kamer huren in Groningen is erg populair. Groningen is een gezellige, oude (studenten)stad in het noorden waar je fijn kunt wonen in een kamer of studio. Een bruisend centrum en een historisch verleden. Wil jij wonen in een oude stad waar altijd wat te doen is? Vind jouw kamer en ga wonen in Groningen! Twijfel je nog over de juiste locatie in Groningen? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Groningen. Vind een leuke kamer te huur in Groningen. Ook voor een studentenkamer in Groningen moet je bij Direct Wonen zijn. 

Kamer te huur in Groningen

Ga je een kamer huren, dan kom je terecht in een stad waar een heleboel te beleven valt. Deze op 6 na grootste stad van Nederland heeft verhoudingsgewijs de meeste inwoners tussen de 20-25 jaar oud. Hierdoor hangt er een hele bijzondere sfeer in de stad. Is een kamer huren in Groningen geen optie voor je omdat je dan te weinig ruimte zou hebben, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen een appartement of een complete huurwoning in Groningen te huren.

Winkelen en wonen in Groningen

Al diegenen die een kamer of studio huren in Groningen hoeven natuurlijk niet steeds naar de binnenstad voor elke boodschap. Er is voor bewoners in elke buurt een buurtwinkelcentrum waar in ieder geval een supermarkt en een bakker te vinden is. In de binnenstad zijn er van alle grote ketens winkels te vinden, terwijl er ook een groot aantal kleine gezellige winkeltjes zijn. Mensen die graag naar de markt gaan, kunnen elke zaterdag terecht op de Vismarkt midden in de stad. Behalve de winkels in de binnenstad zijn er grote winkelcentra te vinden die net even buiten het centrum liggen. Denk bijvoorbeeld aan woonwinkels of de Ikea.

Kamers in Groningen

Mensen die een huurwoning huren in Groningen hebben een heleboel verenigingen waaruit ze kunnen kiezen als ze graag sporten. Van voetballen, volleyballen, hockey en zwemmen tot atletiek en schaken, alles is hier mogelijk. Er zijn talrijke cafés, voornamelijk rond de Grote Markt en de Kromme Elleboog te vinden. Ook een avondje naar het theater, de bioscoop of een concert behoort tot de mogelijkheden. Voor mensen die graag een dagje op stap willen zijn er veel verschillende opties te verzinnen. Een bezoekje aan het Zuidlaardermeer, kasteel Nienoord en de Hortus in Haren zijn maar een paar voorbeelden hiervan. Zoek een kamer te huur in Groningen en ervaar het zelf. 

Bekende personen uit de stad

Ga je een studio huren in Groningen dan kom je in hetzelfde rijtje als model Kim Feenstra, politicus Diederik Samsom en acteur Egbert Jan Weeber. Politica Sharon Dijksma en Edwin Rutten, alias Ome Willem zijn 2 voorbeelden van bekende Nederlanders die uit Groningen komen.

Goedkoop een kamer huren in Groningen

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer om te huren in Groningen? De oude binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar leuke kamers in Groningen of studio's buiten het centrum. De wijken Selwerd en Helpman bieden je goedkope en ruime kamers.. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Om echt goedkoop te kunnen wonen, ga je nog een stuk meer naar het oosten, richting Duitsland. Je kunt in het noorden ook een leuk appartement huren in Leeuwarden

Uniek aanbod in Groningen

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer zorgt ervoor dat jij snel iets hebt gevonden.

Studentenkamer in Groningen

Wil jij snel een studentenkamer in Groningen huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Groningen? De meeste kamers in Groningen zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer in Groningen. Liever meer ruimte? Ga dan op zoek naar een appartement in Groningen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven