×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Apeldoorn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 12 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Studio's in de omgeving van Apeldoorn

Studio huren Apeldoorn

Een studio huren in Apeldoorn is een prima optie voor studenten of alleenstaanden. De stad Apeldoorn ligt in de provincie Gelderland. Apeldoorn heeft ruim 150.000 inwoners. Je vindt er veel stadsparken en groenvoorzieningen. In Apeldoorn staan veel vrijstaande en monumentale woningen, maar nieuwbouwwoningen vind je er ook. Ga je een studio huren in Apeldoorn, dan heb je dus voldoende keuze! Bekende inwoners van Apeldoorn zijn Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet, maar ook Joop Braakhekke en Waylon wonen er. Een studio huren in Apeldoorn betekent dus wonen in een veelzijdige stad!

Winkelen

Ga je een studio huren in Apeldoorn, dan kan je naar hartenlust winkelen. De grootste winkelstraat is de Hoofdstraat. Het centrum is ruim en in de stad bevinden zich ook veel winkelcentra. Het overdekte winkelcentrum de Oranjerie biedt een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod. De hele week vind je in Apeldoorn diverse markten, onder andere op het Marktplein en het Eglantierplein. In Apeldoorn vind je tevens een ruime woonboulevard. Handig bij een studio huren in Apeldoorn!

Plezier in je vrije tijd

Apeldoorn is een bruisende stad met veel cultuur en bezienswaardigheden. Paleis het Loo is een echte aanrader. Voor een dagje plezier ga je naar pretpark Julianatoren of de Apenheul. Apeldoorn bevindt zich in het middelpunt van het natuurgebied de Veluwe, waar je heerlijk kan wandelen of relaxen. Ook wordt in Apeldoorn jaarlijks het festival Jazz in the Woods gehouden, een aanrader voor jazzliefhebbers. In de stad vind je ook veel kerken, met als hoogtepunt de Grote Kerk. Als je graag wilt wonen in een bruisende stad, dan is een studio huren in Apeldoorn een prima idee!

Historie

Apeldoorn is ontstaan in de 8e eeuw, het werd toen "villa ut marca Appoldro" genoemd. De stad was toen nog slechts een klein dorpje. Pas in de 16e eeuw begon Apeldoorn te groeien, met de opkomst van de papierindustrie. In 1684 kocht Willem III van Oranje het Loo en liet het ombouwen tot paleis. Napoleon Bonaparte bracht veel van zijn zomers door in dit paleis. Een studio huren in Apeldoorn betekent dus wonen in een stad met grandeur!

In de omgeving van Apeldoorn

Samen met Zutphen en Deventer vormt Apeldoorn de zogenaamde stedendriehoek. Beide steden zijn een leuk voor een gezellig dagje uit. Ga in Zutphen eens de vele hofjes en monumenten bekijken of pak een terrasje op de Brink in Deventer. Een studio huren in Apeldoorn is een goede uitvalsbasis voor stedentrips in Nederland!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven