×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Bussum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 8 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Bussum

Studio huren Bussum

Redelijk veel mensen willen in Bussum wonen, je hoeft daar niet direct een huis te kopen. Je kan ook een studio huren in Bussum. Door de centrale ligging tussen Amsterdam en Utrecht is het een gewilde plaatst om in te wonen.

Winkelen

Een studio huren in Bussum heeft voordelen. Je zit bijvoorbeeld zo in het dorpscentrum waar diverse winkels zijn gevestigd. Eens in de week is er op de donderdag een markt waar je al je producten vers kan kopen. Een studio huren in Bussum betekend dus niet dat je voor sommige boodschappen of producten bent aangewezen op de grote stad of een nabij gelegen dorp.

Vrije tijd en plezier

Een ander voordeel bij een studio huren in Bussum is, dat jij als je een natuurliefhebber bent een wandeling kan maken over de aangrenzende heidenatuur. Een studio huren in Bussum-noord betekend voor jou dat je wandelend naar de heide kan lopen. Een studio huren in Bussum is ook heel aantrekkelijk voor mensen die meer in het bruisende dorpscentrum willen wonen, want daar vind je alle uitgaansgelegenheden.

Een studio huren in Bussum heeft als voordeel dat je zeker weet dat jij in een groengebied komt te wonen. Even groene buurtgemeenten zoals Laren en de media stad Hilversum zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, auto en voor de sportievelingen met de fiets

Historie

Een studio huren in Bussum garandeert jou ook dat je in een gemeente komt te wonen met een aardige geschiedenis. Oorspronkelijk telde dit dorp in de vroege Middeleeuwen maar 250 bewoners. De meeste van hen waren boeren en schaapherders en het begrip een studio huren in Bussum bestond toen nog geeneens. Mensen woonden toen in lemen hutjes. Bussum werd pas in 1817 een zelfstandige gemeente, die helemaal onafhankelijk werd van het stadsbestuur van Naarden. De echte groei van Bussum kwam pas in 1874, toen trein station Naarden - Bussum er kwam. Het toen 1200 mensen tellende dorp, raakte in trek bij de rijke Amsterdammers die hier hun tweede huis lieten bouwen. Bussum werd pas echt bekend van de eerste televisie uitzending die er vanuit dat dorp werd uitgezonden. Daarnaast had Bussum al de reputatie van een kunstenaarsdorp.

Bekende personen uit Bussum

Veel bekendheden uit zowel de kunst als de sportwereld komen uit Bussum, denk maar eens aan Peter Heerschop acteur, cabaretier en tekstschrijver, of Lidy van Marissing een zeer gerespecteerd schrijfster en dichteres.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven