×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Elst Gld

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Elst Gld

Studio huren Elst

Wonen op een rustige plek met alles in de buurt wat je nodig hebt, dat is wat je krijgt bij een studio huren in Elst!

Het dorp Elst ligt in de gemeente Overbetuwe, in de provincie Gelderland. Er wonen ruim 21.000 mensen. Een studio huren in Elst is om vele redenen een goed idee. Er zijn in totaal circa 40 winkels. Hieronder vallen beddenwinkels, boekhandels, tuincentra en bouwmarkten. Vanzelfsprekend kun je in Elst ook shoppen voor kleding en schoenen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten. Ook voor een bezoekje aan een bank of een tankstations hoef je Elst niet uit. Ga jij op korte termijn een studio huren in Elst, dan zit je dus goed wat betreft winkelen. Maar je zult je ook niet vervelen als een studio huren in Elst jouw toekomstplan is. De tientallen sportclubs verwelkomen graag nieuwe leden. Of je nu van badminton, darts, paardrijden of zwemmen houdt: je kunt het doen in Elst! In het Galamapark is het heerlijk vertoeven als jij een studio huren in Elst overweegt. Er is een museum en iedere maand wordt er een grote paardenmarkt gehouden.

Een studio huren in Elst betekent dat je vlakbij de steden Arnhem en Nijmegen woont, terwijl ook Kleve in Duitsland erg dichtbij ligt. Allemaal voordelen dus voor jong en oud die een studio huren in Elst wel zien zitten. Voor iedereen die een studio huren in Elst serieus in overweging neemt, is het leuk iets over de geschiedenis van het dorp te weten. Het oudste document waarin iets staat vermeld over Elst dateert uit 726. Het dorp heette toen nog Heliste. In de Romeinse tijd floreerde Elst, want er zijn onder andere resten van tempels en een badhuis gevonden. Een heel bijzondere archeologische vondst werd in 2010 gedaan: een stuk van een prehistorische kano, uit de periode 400 tot 200 voor Christus. Vlakbij het station staat al decennia lang Europa's grootste ketchup-fabriek van Heinz. Staat een studio huren in Elst op jouw wensenlijst? Dan ben je vast nieuwsgierig of er beroemdheden in dit dorp zijn geboren. Onder meer zanger Pierre Kartner (Vader Abraham), de inmiddels overleden Jan Zwartkruis (trainer van het Nederlands voetbalelftal van 1976 tot 1981) en dj/producer Onno Witjes (beter bekend als A-lusion). Is een moderne, mooie studio huren in Elst wat jij wilt? Kom dan wonen in deze mooie plaats!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven