×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Leeuwarden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Leeuwarden

Studio huren Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. De stad heeft iets meer dan 100.000 inwoners en stamt uit de Romeinse tijd. Het noordelijk deel van Friesland bestond toen nog niet, waardoor de eerste nederzettingen op terpen werden gebouwd, om weerstand te bieden tegen het zeewater. In de loop der tijd heeft zich door slib en inpoldering het noordelijke deel van Friesland gevormd. Een studio huren in Leeuwarden betekent derhalve wonen in een stad met een rijke en lange geschiedenis.

Ljouwert

De meeste Friese plaatsen hebben twee plaatsnamen, een Nederlandse en een Friese. Zou je een studio huren in Leeuwarden, dan mag je je ook inwoner van Ljouwert noemen. Zo wordt de plaats namelijk in het Fries genoemd. Deze naam is ook onlosmakelijk verbonden met de Elfstedentocht. Zowel de start als finish van één van de grootste schaatsevenementen van Nederland vinden in de Friese hoofdstad plaats.

Door de rijke geschiedenis heeft Leeuwarden een binnenstad met een mooie oude uitstraling, waar extra cachet aan wordt gegeven door de grachten. Niet alle grachten van vroeger bestaan overigens nog. Doordat Leeuwarden geen echte haven had, nam in de vroegere eeuwen de handel via de scheepvaart af en werden meerdere grachten gedempt. Delen van de binnenstad zijn inmiddels met veel smaak gerenoveerd, waardoor je, zou je een studio huren in Leeuwarden, kunt genieten van een modern stadscentrum met een authentieke uitstraling. Een studio huren in Leeuwarden biedt de mogelijkheid te profiteren van het ruime winkelaanbod in het centrum van de stad. Naast de gezellige winkelstraten in het oude centrum vind je aan de rand van het centrum De Centrale, een groot shopping center met een zeer divers winkelaanbod.

Sport

Ben je sportief dan is een studio huren in Leeuwarden ook zeker een aanrader. In Friesland is de watersport natuurlijk enorm populair, maar daarnaast wordt bijvoorbeeld al jaren op hoog niveau gevolleybald. Wil je een studio huren in Leeuwarden, dan ben je op voetbalgebied ook spekkoper. Er zijn veel clubs waar je zelf kunt voetballen en als supporter is het een feest om de thuiswedstrijden van voetbalclub SC Cambuur te bezoeken.

Een studio huren in Leeuwarden biedt naast de faciliteiten van de stad zelf ook veel mogelijkheden in de nabije omgeving. Hierbij denk je natuurlijk meteen aan de Friese meren, maar zou je een studio huren in Leeuwarden, dan kun je ook gemakkelijk even een bezoekje brengen aan één van de Waddeneilanden of de nabij gelegen bekende plaatsen als Sneek of Drachten. Een bekende trekpleister in de stad zelf is het WTC Expo Leeuwarden, waar tal van interessante beurzen en evenementen worden gehouden. Een studio huren in Leeuwarden biedt dus veel mogelijkheden om verschillende dingen te ondernemen.

De huidige fractievoorzitter van de PvdA, Diederik Samson, groeide op in Leeuwarden. Je hebt echter nog meer bekende plaatsgenoten, zou je een studio huren in Leeuwarden. Niemand minder dan Willem IV van Oranje Nassau heeft er in het verleden gewoond.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven