×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Meppel

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Meppel

Studio huren Meppel

Meppel is actieve bruisende stad met een zeer rijke historie. Een studio huren in Meppel betekent dat je kiest voor een stad waar veel vertier is, maar waar je tegelijkertijd ook heerlijk van je rust kan genieten. De ligging in het zuidwesten van Drenthe zorgt ervoor dat met een studio huren in Meppel de rest van het land nooit ver weg is. Ook kom je te wonen in de stad waar ook sportverslaggever Mark van Rijswijk en voetballer Daley Sinkgraven wonen.

Kom je een studio huren in Meppel dan wil je vast weten in wat voor een stad je terecht komt. In het jaar 1141 duikt de naam Meppel voor het eerst in de geschiedenis op, maar het was toen niet meer dan een groepje boerderijen. In 1422 werd het een eigen kerspel met een eigen kerk. Deze kerk is nog steeds beeldbepalend in het centrum van de stad en word zowel Mariakerk als Grote kerk genoemd. Bij de verdere ontwikkeling van de stad heeft de scheepvaart een prominente rol gespeeld.

Waterrijk centrum

Meppel heeft een gezellig oud centrum met een haven en echte grachten. Daaromheen is veel horeca te vinden en tevens een groot en gevarieerd winkelaanbod. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zou Meppel zelfs één van de Nederlandse steden zijn met het meest gevarieerde winkelaanbod. De meeste winkels zijn te vinden in de Hoofdstraat, waar alle andere straatjes met winkels en horeca uitkomen. Houd je van winkelen en ga je een studio huren in Meppel, dan kun je hier je hart ophalen.

Donderdag Meppeldag

Door een actieve ondernemers- en activiteitenvereniging is een studio huren in Meppel verre van saai. De stad is in een zeer ruime omtrek bekend om de zomerse Meppeldagen. Op zes donderdagen in de zomer vinden tal van activiteiten plaats, waarbij muziek en cultuur een prominente plaats innemen. Iedere week heeft een ander thema. Een studio huren in Meppel zorgt dat je je in de zomer nooit hoeft te vervelen en zeker niet op donderdag!

Ideale uitvalsbasis

Een studio huren in Meppel is ook wonen in een zeer gevarieerd landschap. De Drentse heidevelden en bossen zijn op een steenworp afstand, evenals natuurgebied De Weerribben bij Giethoorn. Voor de waterliefhebbers zijn de Friese meren en het IJsselmeer ook snel en gemakkelijk bereikbaar. Tevens ligt Meppel dicht bij de A28 en aan het spoor en is daarmee een ideale uitvalsbasis. Je kunt dus prima een studio huren in Meppel en heel snel elders in het land zijn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven