×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Velp Gld

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Velp Gld

Studio huren Velp

Zoek je een goed bereikbare kamer of tweede woning in een mooie omgeving? Denk dan eens na over een studio huren in Velp! Het 17.000 inwoners tellende Velp ligt nabij het prachtige Nationaal Park Veluwezoom in de gemeente Rheden. Een studio huren in Velp is ook met het oog op de goede voorzieningen het overwegen waard.

De omgeving van Velp

De gunstige ligging is een belangrijke reden om een studio huren in Velp serieus te nemen. Via de A12 kom je snel naar Utrecht en het westen van het land. De nabij gelegen A50 geeft aansluiting in de richting Apeldoorn en 's Hertogenbosch. Verder beschik je met de N325/A348 over een goede verbinding met Zutphen in het noorden en Nijmegen in het zuiden als je besluit tot een studio huren in Velp.

Geschiedenis van Velp

De rijke geschiedenis van Velp dat "verhoogde plaats aan het water" betekent begint al rond het jaar 900 toen de laaggelegen moeraslanden konden worden drooggelegd. Historisch is Velp nauw met het koloniale verleden van Nederland verbonden door huis Sonsbeek dat een centrum voor KNIL-militairen is geweest en nu onderdak aan een indrukwekkend museum biedt.

Voorzieningen in Velp

Wie voor een studio huren in Velp kiest wordt beloond met een ruim aanbod aan winkels. In de Hoofdstraat zijn alle grote ketens als Blokker, Hema en Intertoys vertegenwoordigd. Voor mode kun je terecht bij Van Blokland, Huiskes of Sifra Mode. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je lekker kunt gaan eten als je besluit dat een studio huren in Velp voor jou de beste oplossing is. In het gezellige centrum vind je pizzeria La Padella, De Windmolen en Chinees-Indisch restaurant The Blue Lotus. Voor bijzondere gelegenheden is Hotel Beekhuizen een aanrader. Velp heeft naast goede scholen voor basis- en voortgezet onderwijs met de Hogeschool van Hall Larenstein ook academisch onderwijs binnen de stadsgrenzen en dat maakt een studio huren in Velp voor studenten aantrekkelijk. De economische en agrarische studierichtingen bieden tal van mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een studio huren in Velp kun jij op Larenstein studeren!

Aan bezienswaardigheden heb je geen gebrek als je voor een studio huren in Velp kiest. De Emmatoren biedt een fantastisch uitzicht over het landschap. Kasteel Rozendaal met z'n prachtige tuinen is altijd een bezoek waard, evenals het nabij gelegen Kröller-Müller-Museum in het Nationaal Park Hoge Veluwe. Ook zijn er bekende inwoners geboren in Velp. Zo komen Jhon van Beukering en Jan Siebelink uit Velp. Kortom, een studio huren in Velp is in ieder opzicht een goede keuze!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven