×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Boxmeer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Appartementen in de omgeving van Boxmeer

Boxmeer is een prachtig dorp die veel voordelen met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de ligging, doordat Boxmeer zo dichtbij de Duitse grens ligt ben je zo bij onze Oosterburen. Dit is natuurlijk heerlijk als je ervan houdt om meerdere culturen om te snuiven. Maar het is eigenlijk niet nodig om buiten dit dorp te kijken om cultuur op te snuiven. Boxmeer kent namelijk veel historische plekken. Zo heb je een prachtig oud klooster die nog uit 1315 komt, en een kasteel dat nu fungeert als museum. En voor de wandelaars, je kunt erg mooi lopen bij de Radioplassen. En ondanks dat er zoveel te doen is in Boxmeer, heeft het nog steeds de knusse sfeer van een dorp weten te behouden. Er zijn dus genoeg redenen om een appartement te huren in Boxmeer.

Huurappartementen in Boxmeer

De appartementen die te huur staan in Boxmeer zijn erg divers. Uiteraard kan je kiezen tussen grote en kleine appartementen, maar ook als het om de locatie gaat heb je veel keuze. Je kunt huurappartementen vinden in het centrum, maar als je liever een appartement wilt huren in de stille buitenwijken, dan kan dit natuurlijk ook. Allicht zijn er niet alleen appartementen te huur in Boxmeer. Je kan hier ook woningen, kamers en studio’s vinden. Dit diverse aanbod rijmt ook erg met de verscheidene activiteiten die Boxmeer te bieden heeft. Je zult er echt geen spijt van krijgen als je hier een appartement gaat huren.

Huren in de omgeving van Boxmeer

Het kan natuurlijk gebeuren dat de beschikbare huurappartementen in Boxmeer niet helemaal bij jou passen. Het is niet gek dat in zo’n populair dorp de appartementen al snel worden verhuurd. Gelukkig zijn er veel nabijgelegen steden waar je kan gaan kijken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Nijmegen, Oss en Helmond
Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven