×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Nijmegen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Nijmegen

Wonen in Nijmegen

Wil jij in Nijmegen wonen? Een appartement huren in Nijmegen is erg populair. Nijmegen is een gezellige, oude stad in Gelderland waar je fijn kunt wonen in een appartement. Het is zelfs de oudste stad van Nederland. Wil jij wonen in een oude stad waar altijd wat te doen is? Vind jouw appartement en ga wonen in Nijmegen! Twijfel je nog over de juiste locatie in Nijmegen? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Nijmegen.

Appartement huren Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad in Gelderland, vlakbij de Duitse grens. Een appartement huren in Nijmegen zal je al snel kennis laten maken met de mooie geschiedenis en het interessante heden van deze stad. Er is hier namelijk een hoop te doen en te zien, waardoor je jezelf ook zeker niet hoeft te vervelen. In Nijmegen een appartement huren dichtbij dit park betekent midden in de stad wonen bij een oase van groen. Wil jij een appartement huren dicht bij de Waal aan de rand van het centrum? Hier kun je een appartement huren met een mooi uitzicht. De grote boog ken je misschien wel van de Vierdaagse foto’s. Het is een populaire plek in Nijmegen voor fotografen om de lange stoet van wandelaars vast te leggen. Huur in Nijmegen een appartement en je kunt langs de kade heerlijk binnen of buiten zitten op één van de vele terrasjes en genieten van de gigantische schepen die voorbij varen.

De interessante geschiedenis van Nijmegen

Een appartement huren in Nijmegen zal je laten zien dat deze stad een rijk verleden heeft. Nijmegen is namelijk misschien wel de oudste stad van heel Nederland, waardoor er nog een hoop overblijfselen zijn van al de jaren dat Nijmegen bewoond werd. Er zijn bijvoorbeeld nog verschillende resten te zien uit de Romeinse tijd. In de Middeleeuwen is de stad echter heel erg gegroeid, waardoor het rond 1200 al stadsrechten kreeg. Later is de stad nog verder uitgebreid, namelijk na de Tweede Wereldoorlog. Bij de gemeentelijke grond veilingen werden aanzienlijke stukken grond opgekocht. Veelal verschenen op deze locaties herenhuizen. In Nijmegen een appartement huren in een leuk herenhuis behoort ook tot de mogelijkheden. De stad staat nog steeds niet stil, want er zijn nog veel andere plannen voor verdere uitbreidingen waardoor deze plaats blijft groeien. Een huurappartement in Nijmegen zal je ook laten zien dat er verschillende bekende inwoners zijn geweest, zoals Jeroen van der Boom, Gers Pardoel en Daphne Deckers.

Wil je in Nijmegen een appartement huren maar niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze huurappartementen in Arnhem of wat dacht je van een huurappartement in Groesbeek? Ook hier zijn volop mogelijkheden om een appartement te huren.

Veel te beleven door een huurappartement in Nijmegen

Een appartement huren in Nijmegen zal je ten eerste al de bewijzen van het rijke verleden van de stad laten zien. Veel bezienswaardigheden en monumenten zijn namelijk nog steeds te bewonderen. Ook zijn er verschillende musea waardoor je nog meer kennis op kunt doen over de geschiedenis van de stad. Daarnaast is er ook genoeg kans om wat sportiefs te doen, aangezien er verschillende sportfaciliteiten te vinden zijn. Ook zijn er genoeg parken om lekker een rondje in te wandelen. In Nijmegen een appartement huren betekent een veelzijdigheid van activiteiten. Naast dit alles is het ook mogelijk om hier gezellig wat te drinken of te eten in een van de vele horeca gelegenheden. Als laatste is er ook genoeg kans om een dagje te gaan winkelen, omdat Nijmegen een groot winkelaanbod heeft met veel verschillende soorten winkels.

Een appartement huren in Nijmegen zal je ook laten zien dat er buiten Nijmegen nog veel meer te doen is. In de buurt van Nijmegen ligt bijvoorbeeld de plaats Arnhem, waar je kunt genieten van de mooie natuur en het interessante stadsbeeld. Hier kan je lekker een dagje winkelen of wandelen, maar je kan er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan het openluchtmuseum of de dierentuin. Ook ligt Nijmegen aan de grens van Duitsland, waardoor een bezoek aan dit land ook zo gebeurd kan zijn. De mogelijkheden zijn dus eindeloos dankzij het huren van een appartement in Nijmegen.

Een appartement huren in Nijmegen kan je een ontzettend leuke tijd bieden wanneer je houdt van een stad met een mooie geschiedenis en een bruisend heden. Deze stad heeft dit allemaal te bieden, waardoor Nijmegen misschien wel perfect bij jou past.

Goedkoop appartement huren in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een goedkoop appartement om te huren in Nijmegen? De oude binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten het centrum. De wijken Goffert en Hatert bieden je goedkope en ruime appartementen in Nijmegen. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Ook vlakbij de grens met Duitsland zijn de appartementen goedkoper.

Particulier appartement huren in Nijmegen

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. In Nijmegen zijn er veel particuliere aanbieders die hun appartement of studio in Nijmegen aanbieden. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het appartement zorgt ervoor dat jij snel je appartement hebt gevonden. Wil je liever een studio huren in Nijmegen? Of een kamer huren in Nijmegen? Bekijk het aanbod!

Appartementen Nijmegen

Wil jij snel een appartement huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Nijmegen? De meeste appartementen in Nijmegen zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete huurappartement in Nijmegen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven