×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Nijmegen

Inklappen

Appartement huren in Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad in Gelderland, vlakbij de Duitse grens. Een appartement huren in Nijmegen zal je al snel kennis laten maken met de mooie geschiedenis en het interessante heden van deze stad. Er is hier namelijk een hoop te doen en te zien, waardoor je jezelf door een appartement huren in Nijmegen ook zeker niet hoeft te vervelen.

De interessante geschiedenis van Nijmegen

Een appartement huren in Nijmegen zal je laten zien dat deze stad een rijk verleden heeft. Nijmegen is namelijk misschien wel de oudste stad van heel Nederland, waardoor er nog een hoop overblijfselen zijn van al de jaren dat Nijmegen bewoond werd. Er zijn bijvoorbeeld nog verschillende resten te zien uit de Romeinse tijd. In de Middeleeuwen is de stad echter heel erg gegroeid, waardoor het rond 1200 al stadsrechten kreeg. Later is de stad nog verder uitgebreid, namelijk na de Tweede Wereldoorlog. Toch staat deze stad nog steeds niet stil, want er zijn nog veel andere plannen voor verdere uitbreidingen waardoor deze plaats blijft groeien. Een appartement huren in Nijmegen zal je ook laten zien dat er verschillende bekende inwoners zijn geweest, zoals Jeroen van der Boom, Gers Pardoel en Daphne Deckers.

Veel te beleven door een appartement huren in Nijmegen

Een appartement huren in Nijmegen zal je ten eerste al de bewijzen van het rijke verleden van de stad laten zien. Veel bezienswaardigheden en monumenten zijn namelijk nog steeds te bewonderen. Ook zijn er verschillende musea waardoor je nog meer kennis op kunt doen over de geschiedenis van de stad. Daarnaast is er ook genoeg kans om wat sportiefs te doen, aangezien er verschillende sportfaciliteiten te vinden zijn. Ook zijn er genoeg parken om lekker een rondje in te wandelen. Naast dit alles is het ook mogelijk om hier gezellig wat te drinken of te eten in een van de vele horeca gelegenheden. Als laatste is er ook genoeg kans om een dagje te gaan winkelen, omdat Nijmegen een groot winkelaanbod heeft met veel verschillende soorten winkels. Een appartement huren in Nijmegen zal je ook laten zien dat er buiten Nijmegen nog veel meer te doen is. In de buurt van Nijmegen ligt bijvoorbeeld de plaats Arnhem, waar je kunt genieten van de mooie natuur en het interessante stadsbeeld. Hier kan je lekker een dagje winkelen of wandelen, maar je kan er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan het openlucht museum of de dierentuin. Ook ligt Nijmegen aan de grens van Duitsland, waardoor een bezoek aan dit land ook zo gebeurd kan zijn. De mogelijkheden zijn dus eindeloos dankzij een appartement huren in Nijmegen.

Een appartement huren in Nijmegen kan je een ontzettend leuke tijd bieden wanneer je houdt van een stad met een mooie geschiedenis en een bruisend heden. Deze stad heeft dit allemaal te bieden, waardoor een appartement huren in Nijmegen misschien wel perfect bij jou kan passen.

Appartement huren in Nijmegen (40)

De nieuwste woningen in je inbox?