×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in drachten

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in drachten, maar bekijk de huurwoningen in Wijnjewoude

«1»

Appartementen in de omgeving van drachten

Appartement huren Drachten

Drachten is het hart van de gemeente Smallingerland en na Leeuwarden de tweede plaats van de provincie Friesland. Mocht je een appartement huren in Drachten dan woon je officieel echter niet in een stad, omdat de plaats geen stadsrechten heeft. Met 45.000 inwoners wordt het in de volksmond wel gewoon stad genoemd.

De provincie Friesland is een waterrijke provincie. De Friese meren zijn bekend en geliefd bij vissers, watersporters en recreanten. Een appartement huren in Drachten betekent dan ook toegang tot de vele mogelijkheden die de meren allemaal bieden. Tegelijkertijd ligt Drachten op enkele kilometers van Groningen en Drenthe en is er meer dan alleen water. Ga je een appartement huren in Drachten, dan vind je in de richting van Drenthe het Drents-Friese woud.

Drachten is ontstaan in de zeventiende eeuw en pas halverwege de vorige eeuw uitgegroeid tot een grote plaats. Dit had met name te maken met de komst van een vestiging van Philips, wat voor een sneeuwbaleffect zorgde voor het aantal inwoners en activiteiten. Het toenmalige gemeentebestuur was zich er terdege van bewust dat teveel nieuwbouw het karakter van de plaats zou aantasten en heeft daarom met enkele gerenommeerde architecten op zeer verantwoorde wijze de groei vorm gegeven. Omdat nog steeds veel historische gebouwen zijn te bewonderen, betekent een appartement huren in Drachten wonen in een plaats waar oude en moderne bouwkunst op smaakvolle wijze in elkaar zijn verweven.

Een appartement huren in Drachten geeft je toegang tot vele winkels, restaurantjes en cafés. Deze zijn volop in het gezellige centrum Drachten te vinden. Zo opende in 2012 winkelcentrum Raadhuisplein haar deuren in het centrum. Hier vind je alle denkbare winkels, waaronder bijvoorbeeld de Media Markt en The Sting. Houd je ervan om af een toe een bioscoopje of een theatervoorstelling mee te pikken dan is een appartement huren in Drachten eveneens een goede keuze.

Uniek in Drachten zijn de twee opvallende in 2006 geopende fietsbruggen. Ga je een appartement huren in Drachten dan kun je via "De Ring" ongestoord over de snelweg A7 en via "De Slinger" over meerdere drukke singels. Laatstgenoemde fietsbrug is 240 meter lang en daarmee de langste fietsbrug van Noord-Nederland. Als je van fietsen of wandelen houd dan kun je dus ook gerust een appartement huren in Drachten. Zonder lastige verkeersobstakels ben je in een mum van tijd in de rust van de nabijgelegen natuur.

Een appartement huren in Drachten betekent dat je geografisch in het midden van de plaatsen Heerenveen, Leeuwarden, Groningen en Assen woont en gemakkelijk kunt buurten in een andere leuke stad. Verder zijn er leuke kleinere Friese plaatsjes als Eernewoude of Grouw.

Van meerdere bekende landgenoten stond de wieg in Leeuwarden, zoals politicus Jack de Vries. Ga je een appartement huren in Drachten dan woon je tevens in de geboorteplaats van acteur Ferry Doedens, zanger Tim Douwsma en voormalige winnares van The Voice of Holland, Iris Kroes.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven