×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Drachten

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Drachten

Huurwoningen Drachten

Huurwoningen Drachten huren kan een erg leuke ervaring zijn, doordat hier veel te beleven is. Drachten is namelijk een plaats in Friesland met een speciaal karakter. Op die manier kan huurwoningen Drachten huren precies zijn waar jij naar op zoek bent.

De geschiedenis van Drachten

Huurwoningen Drachten huren zal je al snel kennis laten maken met de speciale aspecten van Drachten. Deze plaats is namelijk pas in de 17e eeuw ontstaan uit de twee dorpjes Noorder-Dragten en Zuider-Dragten. Het inwonersaantal is tot 1950 nooit erg hoog geweest, maar toen er een fabriek van Philips gevestigd werd is de plaats snel heel erg gegroeid. Drachten heeft nooit stadsrechten gekregen, maar kan wel een stad genoemd worden. De grootte, industrie en openbare voorzieningen van Drachten zijn namelijk hetzelfde als die van een stad. Huurwoningen Drachten huren zal je ook laten zien dat er al verschillende bekende inwoners zijn geweest. Hierbij kan je denken aan zangeres Iris Kroeg en acteur en zanger Ferry Doedens.

Veel leuke bezigheden door huurwoningen Drachten

Huurwoningen huren in Drachten zal je kennis laten maken met alles wat hier te doen en te zien is. Er is in Drachten bijvoorbeeld een museum waar werken van bekende Friese kunstenaars te zien zijn, maar er is daarnaast ook nog een schouwburg waarin een bioscoop en jongerencentrum gevestigd zijn. Ook zijn er verschillende mooie kerken te bezichtigen. Er is ook de mogelijkheid om te gaan winkelen in Drachten, aangezien er een winkelcentrum ligt met een groot aanbod aan verschillende winkels en horecagelegenheden. Door huurwoningen Drachten huren kom je er ook al snel achter dat er buiten Drachten ook nog een heleboel te beleven is. Een goed voorbeeld hiervan is het Nationaal Park De Alde Feanen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden waar lekker gevaren, gefietst of gewandeld kan worden. De steden Heerenveen en Leeuwarden liggen dan ook niet ver van Drachten vandaan, waardoor een bezoek aan deze plaatsen zeker een mogelijkheid is. In Heerenveen kan goed gewinkeld worden, maar er zijn ook verschillende musea te bezoeken. Leeuwarden is ook een leuke stad om te gaan winkelen, maar je kan ook een dagje gaan bowlen, het speelparadijs bezoeken, naar de kartbaan gaan of in een museum gaan kijken. Daarnaast is het ook mogelijk om naar de Friese meren in de buurt van Drachten te gaan.

Huurwoningen Drachten huren kan ontzettend veel te bieden hebben. Deze plaats met zijn stedelijke karakter kan de rust van een dorp bieden, maar de leuke bezigheden van een stad. Huurwoningen Drachten huren kan daarom precies zijn waar jij naar op zoek bent en perfect bij jou passen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven