×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Amsterdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Amsterdam

Huurappartement Amsterdam: Wonen in de hoofdstad van Nederland

Heb jij ervoor gekozen om te gaan wonen in Amsterdam? Ga op zoek naar een leuk huurappartement in Amsterdam. Momenteel zijn er honderden appartementen in Amsterdam te huur. Word jij de nieuwe huurder van een appartement in Amsterdam centrum? Of kies jij voor een huurappartement in het opkomende Amsterdam-Noord? Lees snel verder en ga een appartement huren in Amsterdam!

Wonen in Amsterdam: ga een appartement huren in Amsterdam

Wil jij wonen in Amsterdam? Een appartement huren in Amsterdam? De hoofdstad van Nederland is een gewilde woonplaats; de markt voor een appartement te huren in Amsterdam is altijd in beweging. De bewoningsgeschiedenis van de plek waar Amsterdam nu ligt voert terug naar de Nieuwe Steentijd, meer dan 4600 jaar geleden. Rond het jaar 1000 werd het gebied ontgonnen en in de dertiende eeuw werden er dijken aangelegd. Aan het eind van de zestiende eeuw zette de groei van Amsterdam goed in: in 50 jaar tijd werd het aantal inwoners van de stad meer dan verdrievoudigd. Tegenwoordig wonen er bijna 825.000 mensen in de hoofdstad van Nederland. Een appartement huren in Amsterdam biedt een dynamische woonomgeving. Ben jij ook op zoek naar een huurappartement in Amsterdam? Vind jouw appartement en ga wonen in Amsterdam! Liever een studio huren in Amsterdam? Of een kamer huren in Amsterdam? Bekijk snel het aanbod!

Appartement huren Amsterdam: wat is er te doen?

Amsterdam is een welbekende en populaire winkelstad; in het grote stadscentrum kun je voor iedere behoefte terecht. Ook wat betreft kroegen, theaters en restaurants zit je met een appartement huren in Amsterdam goed. Daarnaast staan er meer dan honderd musea op de officiële Lijst van Musea in Amsterdam. De bekendste musea zijn het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Een appartement huren in Amsterdam biedt niet alleen vermaak op het gebied van kunst, cultuur en winkelen: ook op het gebied van sport is er in Amsterdam voor ieder wat wils. Huur een appartement in Amsterdam en je kunt genieten van de Amsterdamse cultuur. Er zijn grote sportclubs zoals Ajax, maar ook kleinere hobbyclubs. Ook spelers van Ajax hebben huurappartementen in Amsterdam. Er worden elk jaar diverse sportevenementen in Amsterdam georganiseerd, zoals de Dam tot Damloop. Een appartement huren in Amsterdam biedt veel mogelijkheden!

Appartementen Amsterdam: dynamiek én ontspanning

Een groot pluspunt van Amsterdam is haar centrale ligging. Een appartement huren in Amsterdam betekent dan ook dat een combinatie van het opwindende stadsleven en rustigere activiteiten goed gecombineerd kunnen worden. Huur een appartement in Amsterdam en geniet van de centrale ligging. Zo is er aan de rand van de stad en grenzend aan Amstelveen het Amsterdamse bos, ook een leuke stad om een appartement te huren in Amstelveen.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze huurappartementen in Zaandam of wat dacht je van een appartement huren in Haarlem. Deze steden liggen dicht in de buurt. Bovendien ligt luchthaven Schiphol aan de rand van de stad, waardoor er even tussenuit gaan nog gemakkelijker wordt. Ten slotte is het strand ook niet al te ver weg, met Zandvoort op drie kwartier rijden van het stadscentrum. Hier kan je ook al snel een appartement vinden. Met alle mogelijkheden die de stad biedt is het geen verrassing dat een appartement huren in Amsterdam erg gewild is.

Elke wijk heeft haar eigen karakter; van het hippe Noord tot de chique wijk de Plantage. Ontdek Amsterdam en huur een appartement in Amsterdam dan zie je de stad zoals je die nog niet kent! Huur een appartement in Amsterdam en geniet van de bekende Albert Cuypmarkt, een van de grootste dagmarkten van Europa! Lekker slenteren langs de ca. 250 kramen met verse groenten, vis en andere lekkernijen.

Goedkoop appartement huren Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goed appartement om te huren in Amsterdam? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten de ring van Amsterdam. De opkomende wijken Amsterdam Zuid-Oost en Amsterdam-West bieden je goedkope appartementen. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum.

Particulier appartement huren Amsterdam

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het appartement in Amsterdam zorgt ervoor dat jij snel je huurwoning hebt gevonden. Naast bestaande appartementen vind je hier ook nieuwbouw appartementen in Amsterdam. In Amsterdam worden verschillende gebouwen gerenoveerd tot betaalbare appartementen. Een huurappartement in Amsterdam vinden is goed mogelijk. 

Per direct een appartement huren Amsterdam

Wil jij snel een appartement huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Amsterdam? De meeste appartementen in Amsterdam zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete appartement in Amsterdam. Bekijk appartementen Amsterdam.

Vind jouw huurappartement in Amsterdam en jij wie weet loop jij binnenkort langs de grachten van Amsterdam?

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven