×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Amsterdam

Inklappen

Appartement huren in Amsterdam: Wonen in de hoofdstad van Nederland

De hoofdstad van Nederland is een gewilde woonplaats; de markt voor een appartement huren in Amsterdam is altijd in beweging. De bewoningsgeschiedenis van de plek waar Amsterdam nu ligt voert terug naar de Nieuwe Steentijd, meer dan 4600 jaar geleden. Rond het jaar 1000 werd het gebied ontgonnen en in de dertiende eeuw werden er dijken aangelegd. Aan het eind van de zestiende eeuw zette de groei van Amsterdam goed in: in 50 jaar tijd werd het aantal inwoners van de stad meer dan verdrievoudigd. Met de industriële revolutie aan het begin van de negentiende eeuw kreeg het aantal inwoners een extra impuls. Tegenwoordig wonen er bijna 825.000 mensen in de hoofdstad van Nederland. Een appartement huren in Amsterdam biedt een dynamische woonomgeving.

Sport en vermaak in Amsterdam

Amsterdam is een welbekende en populaire winkelstad; in het grote stadscentrum kun je voor iedere behoefte terecht. Ook wat betreft kroegen, theaters en restaurants zit je met een appartement huren in Amsterdam goed. Daarnaast staan er meer dan honderd musea op de officiële Lijst van Musea in Amsterdam. De bekendste musea zijn het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Een appartement huren in Amsterdam biedt niet alleen vermaak op het gebied van kunst, cultuur en winkelen: ook op het gebied van sport is er in Amsterdam voor ieder wat wils. Er zijn grote sportclubs zoals Ajax, maar ook kleinere hobbyclubs. Er worden elk jaar diverse sportevenementen in Amsterdam georganiseerd, zoals de Dam tot Damloop. Veel bekende Nederlanders komt uit Amsterdam; denk bijvoorbeeld aan Mies Bouwman, Frans Molenaar en Ivo Niehe.

Een appartement huren in Amsterdam: dynamiek én ontspanning

Een groot pluspunt van Amsterdam is haar centrale ligging. Een appartement huren in Amsterdam betekent dan ook dat een combinatie van het opwindende stadsleven en rustigere activiteiten goed gecombineerd kunnen worden. Zo is er aan de rand van de stad en grenzend aan Amstelveen het Amsterdamse bos. Ook Zaandam en Haarlem liggen dicht in de buurt. Bovendien ligt luchthaven Schiphol aan de rand van de stad, waardoor er even tussenuit gaan nog gemakkelijker wordt. Ten slotte is het strand ook niet al te ver weg, met Zandvoort op drie kwartier rijden van het stadscentrum. Met alle mogelijkheden die de stad biedt is het geen verrassing dat een appartement huren in Amsterdam erg gewild is.

Appartement huren in Amsterdam (358)

De nieuwste woningen in je inbox?