×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Heerhugowaard

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Appartementen in de omgeving van Heerhugowaard

Appartement huren Heerhugowaard

Misschien klinkt Heerhugowaard niet als de meest spannende plaats van Nederland, maar wie er woont weet wel beter. Niet voor niets grenst de plaats aan de 'Stad van de Zon', de grootste emissie neutrale woonwijk van Europa, maar het is bovenal een wandelparadijs voor de liefhebbers die een appartement huren in Heerhugowaard.

Voor shoppers die een appartement huren in Heerhugowaard is de plaats al helemaal een eldorado. Het gemoedelijke centrum biedt immers een scala aan winkels, maar Middenwaard als grootste winkelcentrum van de kop van de provincie is helemaal een trekpleister. Met meer dan 150 winkels een ideale uitvalsbasis voor mensen die een appartement huren in Heerhugowaard. De nabijgelegen bioscoop Metro behoort al jarenlang tot de best gewaardeerde van ons land!

Appartement huren in Heerhugowaard

Voor mensen die een appartement huren in Heerhugowaard is het vertier binnen handbereik. Sportaccommodaties in overvloed (een geweldig zwembad en ook de veelvoudige nationale kampioen zaalvoetbal is een bezoekje waard) en diverse plekken waar kinderen zich prima vermaken: speelplezier genoeg in speelparadijzen als Ballorig of de ludiek genaamde De Bolle Buik.

Maar niet alleen de plaats zelf is aanlokkelijk. Voor mensen die een appartement huren in Heerhugowaard is een trip naar de wekelijkse Kaasmarkt in Alkmaar zelfs met de fiets te doen. Kies dan de route via het bruggetje bij Sint Pancras als doorsteek en geniet van de talloze molens in de omgeving. De Broeker Veiling - koop zelf uw kooltje! - is de ideale uitvalsbasis voor een boottochtje door het Rijk der Duizend Eilanden aan de westzijde van Heerhugowaard. Zelfs het strand is niet ver weg, maar dichter bij huis is ook het parkbos Waarderhout een trekpleister. De auto kan bijna altijd thuis blijven, want voor mensen die een appartement huren in Heerhugowaard is ook een station op schootsafstand en daarmee zijn steden als Alkmaar en Schagen (met in de zomermaanden de West-Friese markt op donderdag) binnen tien minuten bereikbaar.

De waterrijke historie van Heerhugowaard is door de hele gehele plaats terug te zien. Mocht je een appartement huren in Heerhugowaard dan is de kans groot dat deze aan het water ligt. Want water was eeuwenlang de voornaamste inkomstenbron van de voormalige polderplaats. Overigens niet alleen vriend, maar ook vijand. De Huygendijk werd acht eeuwen geleden aangelegd om het wassende water te bestrijden en is inmiddels een prachtige fietsroute voor liefhebbers die een appartement huren in Heerhugowaard.

Mocht je een appartement huren in Heerhugowaard, dan loop je een goede kans om een bekende Nederlander aan te treffen. André Hazes en Koos Alberts woonden er, voor Tol Hansse was het een 'Big City' en journalist Henk Spaan en Muhammed Ali-uitdager Ruud Lubbers werden er geboren. Dat het AZ-stadion tegen Heerhugowaard aan schuurt is ook merkbaar, want oud-internationals als Ronald Spelbos en Jan Peters woonden net als wielrenner Steven Rooks in de plaats die met buurtschappen als 't Noord en 't Kruis nog dorpse kenmerken draagt. Die plekken krijg je er gratis bij mocht je een appartement huren in Heerhugowaard.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven