×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Almelo

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Almelo

Appartement huren Almelo

Almelo is een typische provinciestad waar het goed toeven is. Een appartement huren in Almelo betekent dat je bent voorzien van alle gemakken die de grote stad en het platteland te bieden hebben. Hierbij kun je denken aan het winkelaanbod, het culturele aanbod en economische mogelijkheden aan de ene kant en de Twentse natuur en de gemoedelijke manier van leven aan de andere kant.

Almelo ligt in de regio Twente in de provincie Overijssel. Via de A1 ben je snel in het midden van het land of de Randstad. Een appartement huren in Almelo is derhalve ideaal als je in een rustige stad wilt wonen, maar de mogelijkheid wilt behouden zo nu en dan de drukte op te zoeken. Ga je een appartement huren in Almelo dan kun je bovendien ook gemakkelijk even buurten in de naastgelegen plaatsen Enschede en Hengelo. Ook kun je zo een bezoekje brengen aan Duitsland. Iets over de grens is Bad-Bentheim te vinden, bekend van zijn thermaal bad. Iets verder vind je het typisch Duitse stadje Rheine.

In het centrum van Almelo is het gezellig winkelen. Aan en rond het Markt- en Centrumplein is een zeer gevarieerd winkelaanbod te vinden. Wil je een appartement huren in Almelo dan kun je op dit plein op donderdagmorgen en zaterdag de hele dag bovendien lekker slenteren op de gemoedelijke markt.

Almelo biedt veel uitgaansmogelijkheden. Wil je een appartement huren in Almelo dan kun je concerten, theatervoorstellingen of een bioscoop bezoeken. Een appartement huren in Almelo betekent ook dat je een geheel verzorgd avondje uit kunt beleven in het bekende partycentrum Preston Palace. Voor een compleet verzorgd dagje uit hoef je ook niet ver te reizen, zou je een appartement huren in Almelo. Avonturenpark Hellendoorn ligt op een steenworp afstand.

Almelo stamt uit de Middeleeuwen. Rond Huis Almelo werd een nederzetting gebouwd, wat door de eeuwen heen is uitgegroeid tot de huidige stad Almelo. In 1420 had de genoemde nederzetting reeds stadsrechten.

Een appartement huren in Almelo brengt je in een stad die veel bekende inwoners of ex-inwoners kent. De bekendste is wellicht cabaretier Herman Finkers, die Almelo vaak heeft genoemd in zijn theatervoorstellingen. Andere bekende Almeloërs zijn ex-politicus Hero Brinkman, presentatrice Daphne Bunskoek, de presentatoren Tom Egbers, Alberto Stegeman en Eddy Zoey en astronaut Wubbo Ockels.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven