×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in rozenburg-zh

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in rozenburg-zh, maar bekijk de huurwoningen in Maassluis

«1»

Appartementen in de omgeving van rozenburg-zh

Appartement in Rozenburg ZH

Wonen in de buurt van Rotterdam en het havengebied, maar toch in het groen

Zoek je een appartement vlakbij Rotterdam, maar toch in de natuur? Denk dan eens aan Rozenburg ZH. Het dorp ligt op een voormalig Maaseiland ten westen van Rotterdam en vlakbij Zeeland. Er is een busverbinding met Brielle. Je rijdt vanuit het dorp de A15 op richting Botlek Rotterdam, Hoogvliet en Spijkenisse. Elke 20 minuten vaart een veerboot naar Maassluis. Daar pak je de A20 naar Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.

Vind eenvoudig een appartement in Rozenburg ZH

Bij directwonen.nl vind je diverse appartementen voor verschillende doelgroepen. In de Raadhuisstraat en Dahliastraat zijn gemeubileerde 3-kamer appartementen te huur van 200 m2. Ze liggen vlakbij de boulevard en kijken ook uit op een groenstrook, prettig voor een gezin. Aan de Nieuwe Maas vind je een gemeubileerd 2-kamer appartement van 73 m2 voor één of twee personen, voorzien van allerlei comfort, met balkon, berging en eigen parkeerplek.

Een gezellig dorp met gezamenlijke initiatieven

Vanaf de appartementen in Rozenburg ZH kijk je uit op het groen, het water en de huizen in dit dorp met ruim 13.000 inwoners. Er zijn voldoende scholen, sportfaciliteiten en winkels te vinden. Het dorpsgevoel is nog aanwezig, een voorbeeld is de dorpstuin waar veel bewoners aan meewerken, met een moestuin en kinderboerderij. In de buurt zijn veel mooie fiets- en wandelpaden. Geïnteresseerd? Neem dan direct via onze mail contact op met de verhuurder en vraag een bezichtiging aan van één van de bovenstaande appartementen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven