×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Venlo

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Venlo

Appartement huren in Venlo

Het Limburgse Venlo is een mooie stad om te huren. De industrie- en handelsstad wordt gesierd door prachtige gebouwen. Een appartement huren in Venlo kun je doen aan de Ginkelstraat of in een van de andere straten. Er is keuze genoeg wil je een appartement huren in Venlo. Ook voor het huren van een andere huurwoning, studio of kamer zit je in Venlo goed.

Winkelen

Voor het Ruhrgebied is Venlo een belangrijke stad. Veel mensen uit dit deel van Duitsland komen naar Venlo om te winkelen. Het centrum van Venlo is erg mooi en de winkelen zijn divers. Ga je een appartement huren in Venlo, dan vind je in de historische stadskern de meeste winkels. Ook zijn er veel terrasjes op het plein te vinden, je kunt hier na of tussen het winkelen door echt heel leuk zitten. Naast de winkels in het centrum, zijn er ook diverse winkelcentra te vinden. Het Trafcenter is daar een voorbeeld van.

Vrije tijd

Je hoeft je nooit te vervelen tijdens het appartement huren in Venlo. Venlo heeft een te gek klimpark, prachtige musea, zoals het Limburgs museum en het van Bommel museum en leuke buitenactiviteiten bijvoorbeeld een boottochten over de Maas. Wil je er een dagje op uit tijdens het appartement huren in Venlo? Dan zijn er mogelijkheden genoeg. Het Duitse Kempen is gelegen op slechts twintig kilometer van Venlo. Natuurlijk zijn er ook genoeg leuke Nederlandse steden in de buurt van Venlo. Zo ben je tijdens het appartement huren in Venlo zo in Eindhoven of Maastricht. De trein verbindingen met deze steden zijn erg goed.

Geschiedenis

Een appartement huren in Venlo is extra leuk omdat je in een hele oude stad terecht komt. De eerste bewoners waren boeren in de ijzertijd en Bronstijd. In archieven uit de 8e eeuw staat dat Venlo toen al de handelsstad van de Maas was. In 1334 kreeg Venlo stadsrechten. Venlo was omringd door stadswallen, dit weerhield Venlo er van om uit te breiden. Pas halverwege de 19e eeuw mochten de stadwallen afgebroken worden, toen kon de stad uitbreiden en werd de infrastructuur een stuk beter. Tijdens het appartement huren in Venlo kun je diverse bekende personen tegen komen. Er zijn veel voetballers geboren zoals Jos van Aerts en Michael Evans maar ook is het de stad van schrijver Hans Dekkers en van muzikant Max Bolleman.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven