×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Venlo

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 12 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Venlo

Studio huren in Venlo

Een studio huren in Venlo zal je al snel kennis laten maken met alle speciale kanten van deze stad. Deze stad in Limburg, vlakbij de Duitse grens, heeft namelijk ontzettend veel te bieden. Dankzij een studio huren in Venlo zal je er dan ook al snel achter komen dat deze plaats niet alleen een prachtige natuur heeft, maar ook een interessante cultuur en een erg gezellige sfeer.

De rijke geschiedenis van Venlo

Een studio huren in Venlo zal je laten merken dat deze stad een erg speciale geschiedenis heeft. Deze plaats werd namelijk duizenden jaren gelegen al bewoond, in de Vroeg-Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Ook was Venlo pas na de Belgische opstand in de Middeleeuwen het bezit van Nederland. In de jaren daarna is er altijd veel rust geweest in de stad, maar aan het einde van de Tweede Wereldoorlog veranderde dit. Venlo heeft toen namelijk veel schade geleden. Na de bevrijding is alles weer opnieuw hersteld en opgebouwd, waardoor de rust weer terugkeert is. Naast dit alles zal een studio huren in Venlo er ook voor zorgen dat je meer komt te weten over de bekende inwoners die in deze stad gewoond hebben. Voorbeelden hiervan zijn de politicus Geert Wilders, de liedjesschrijver en zanger Frans Boermans en de voetballers Bart Carlier en Ferry de Regt.

Veel te beleven dankzij een studio huren in Venlo

Dankzij een studio huren in Venlo zijn er altijd weer een hoop dingen te zien en te doen. Ten eerste zijn er veel bezienswaardigheden, maar ook 93 rijksmonumenten te bezichtigen in Venlo. Daarnaast is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de verschillende bioscopen. Sporten is ook zeker een mogelijkheid, aangezien er verschillende sportverenigingen in Venlo gevestigd zijn. De voetbalclub VVV-Venlo is er daar één van. Een studio huren in Venlo zal je ook al snel kennis laten maken met het mooie winkelgebied in deze stad. Er zijn namelijk veel verschillende winkeltjes te vinden in het centrum van de stad, maar ook aan de Maasboulevard. Naast winkelen kan je hier ook genieten van een hapje eten of een lekker drankje. Naast dit alles zijn er ook verschillende evenementen die jaarlijks georganiseerd worden. Dankzij het carnaval zal je er bijvoorbeeld al snel achter komen wat de welbekende Limburgse gezelligheid nu echt inhoudt. Ook is er in de omgeving van Venlo nog veel meer te doen, waar je door een studio huren in Venlo snel achter zult komen. Plaatsen zoals Tegelen, Belfeld en Steyl zijn erg leuke bestemmingen om een keer te gaan bezoeken. Daarnaast ligt Duitsland erg vlakbij, waardoor een bezoek aan dit land ook zo gebeurd kan zijn. Ook zijn er heel veel prachtige natuurgebieden te vinden in de omgeving van Venlo. Dankzij een studio huren in Venlo is er dan ook altijd een hoop te doen.

Een studio huren in Venlo is ontzettend veelzijdig, waardoor het voor iedereen een erg goede keuze kan zijn. Prachtige natuur, een gezellige sfeer, een interessante geschiedenis, maar ook ontzettend veel leuke bezigheden zijn allemaal aanwezig dankzij een studio huren in Venlo.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven