×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Zeist

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 1 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Zeist

Appartement huren in Zeist

Een appartement huren in Zeist betekend wonen in een van de mooiste steden van Nederland. In het groene hart van de provincie Utrecht ligt de plaats Zeist, ver genoeg van de drukte van de moderne stad en dichtbij genoeg om alle gemakken binnen handbereik te hebben. Een appartement huren in Zeist betekent dan ook een keuze voor rust, ruimte en natuur, maar ook voor wonen in een dynamische omgeving met veel gelegenheid tot privacy. Voor de zoektocht naar geschikte woonruimte is Zeist een meer dan uitstekende locatie.

Een appartement huren in Zeist: puur woongenot!

Zeist is een rustig gelegen stad met veel groenvoorzieningen onder de rook van Utrecht. De stad biedt alles wat je als veeleisende inwoner kan en mag wensen bij het appartement huren in Zeist. Samen met de vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide vormt Zeist een aangename stad die huisvesting biedt aan circa 62.000 inwoners. Dankzij de aanwezigheid van het beroemde kasteel Slot Zeist, wordt Zeist ook wel de Slotstad in de volksmond genoemd. Daarnaast is Zeist voor tal van belangrijke organisaties de vestigingsplaats. Zo zal je Zeist snel als ideale woonstad zien. Een appartement huren in Zeist heeft dus louter voordelen. Als je door Zeist loopt zal je al heel snel een gevoel van thuis komen beleven. de stad is niet alleen gastvrij en uitnodigend door de vele gebouwen die kenmerkend zijn voor de geschiedenis van de stad, het biedt ook een grote verscheidenheid aan diverse horeca- en detailhandelszaken. Verder zijn er diverse winkelcentra waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor al het andere wat je wilt shoppen. Mede hierdoor wordt de keuze voor Zeist als woonlocatie erg eenvoudig. Een appartement huren in Zeist betekend ook dat je in de voetsporen van bekende Zeistenaren zult treden. Zo was Zeist de stad waar Wibi Soerjadi heeft gewoond en inspiratie op deed en ook Peter Timofeef, de weerman van het NOS Journaal, had zijn verblijf in deze stad.

Zeist, stad met geschiedenis

Uit archeologische vondsten, is vast komen te staan dat het gebied wat sinds 1122 bekend staat als Zeist, reeds 300 jaar voor Christus werd bewoond. Destijds was er sprake van de aanwezigheid van 6 zogeheten "onvrije gezinnen". Vanaf 1746 werd Zeist goed op de kaart gezet door de komst van de Evangelische Broedergemeente die vandaag de dag nog steeds een duidelijk kenmerk op de gemeente heeft achtergelaten. Nadat in 1845 Zeist aangesloten werd op het spoorwegnet, kwam de ontwikkeling van de gemeente Zeist is een stroomversnelling wat nu nog steeds merkbaar is. Een appartement huren in Zeist geeft je dus gelijk de mogelijkheid deel te worden van die geschiedenis.

Zeist, tussen dorp en stad

Zoals gezegd is een appartement huren in Zeist een goed idee als je de rust van een dorp weet te waarderen maar de gemakken van een stad zeker noodzakelijk acht. Het kan daarom zeker de moeite waard zijn om je goed te oriënteren door er zelf op uit te trekken en andere wijken van Zeist te bezoeken. Een appartement huren in Zeist is namelijk geen alledaagse bezigheid.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven