×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Zeist

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 9 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Zeist

Studio huren in Zeist

Een studio huren in Zeist betekent wonen in een van de groenste stukjes van Nederland. Zeist is namelijk gelegen in de bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De plaats ligt in de buurt van de grote steden Amersfoort en Utrecht, en is zodoende de ideale plek voor mensen die zowel van natuur houden, als van het comfort en de uitgaansmogelijkheden van de grote stad.

Shoppen in Zeist

Zeist is met haar ruim 50.000 inwoners geen grote plaats, maar heeft toch een centrum waar je lekker kunt winkelen. De Slotlaan is de belangrijkste winkelstraat van de stad, daar omheen vind je meerdere kleine straatjes, alsmede het winkelcentrum Belcour. Ga je een studio huren in Zeist, dan heb je een ruime keuze wat winkels betreft. Mocht het aanbod toch niet genoeg zijn, dan ben je met het OV of eigen vervoer zo in Utrecht of Amersfoort, waar je nog veel meer winkels kunt vinden.

Een dagje uit in Zeist

Een studio huren in Zeist betekent dat je woont in een omgeving waar veel te doen is. De Utrechtse Heuvelrug is een prachtige plek om frisse buitenlucht op te snuiven en je wilt bijna alleen hiervoor al een studio huren in Zeist. Maar er is nog veel meer te doen. Neem bijvoorbeeld Slot Zeist, een prachtig onderhouden kasteel waar vaak evenementen worden georganiseerd en dat zelfs een eigen theater heeft.

Een studio huren in Zeist is wonen in een levendige omgeving

Zeist is omringd door leuke plaatsen. Utrecht en Amersfoort hebben we al genoemd, maar in de omgeving liggen ook nog plaatsen als Soest, Baarn en Leusden. Dit zijn stuk voor stuk mooie dorpen en stadjes die de moeite van het bezoeken waard zijn. Wil je een studio huren in Zeist, dan huur je een studio in een uniek stukje Nederland, waar ook de KNVB is gevestigd.

Geschiedenis van Zeist

Een studio huren in Zeist is ook wonen in een historisch stukje Nederland. De geschiedenis van Zeist name een grote vlucht met de bouw van Slot Zeist tussen 1677 en 1686. Hiervoor waren al een kasteel, een klooster en enkele straten, maar met de komst van het slot begon Zeist echt te groeien. Het ontwikkelde zich in de 19e eeuw als een plaats waar vooral rijke mensen wilden wonen, maar in de 20e eeuw nam ook de gewone woningbouw een grote vlucht. De bekende pianovirtuoos Wibi Soerjadi is nu woonachtig in Zeist en ook jij kunt een studio huren in Zeist!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven