×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Utrecht

Inklappen

Een appartement huren in Utrecht

Een appartement huren in Utrecht betekent huren in een prachtige stad. Naast appartementen kun je in deze stad ook studio's en huurwoningen huren. Hierdoor is er een breed aanbod van mogelijkheden voor wonen in Utrecht. Doordat het een grote stad is, zorgt een appartement huren in Utrecht niet alleen voor woongelegenheid, maar kun je er ook prima werk vinden.

Winkelen

Utrecht is een winkelstad. De vele winkelstraatjes en winkelcentra zorgen ervoor dat je niets te kort komt bij een appartement huren in Utrecht. Er zijn trendy designwinkeltjes, winkeltjes met diverse curiosa, luxe boetieks, maar ook de bekendere winkels zijn beschikbaar in Utrecht. Al deze winkeltjes zijn om de hoek door het appartement huren in Utrecht. Dit zorgt voor een enorm gevarieerd aanbod. Elk winkelbezoek zullen er meer winkeltjes opvallen, waardoor elk bezoek verrassend is. Hierdoor wordt een appartement huren in Utrecht nooit saai.

Vrije tijd en plezier

Utrecht staat bekend om de Domtoren, dit is dan ook iets wat je kunt bezoeken in jouw vrije tijd. Naast de Domtoren heeft Utrecht nog veel meer te bieden voor mensen die een appartement huren in Utrecht. Zo vind je er musea, is er plek voor dans, theater, film en muziek en zijn er mooie stadswandelingsroutes. Kortom, je hoeft je geen moment te vervelen in Utrecht!

Nabij gelegen populaire plaatsen

In de buurt van Utrecht vind je leuke kleine dorpjes zoals De Bilt, Oud Zuilen en Meern. Daarnaast ligt ook Zeist niet ver van Utrecht af. Zeist is zeker een bezoekje waard door de leuke historie die hier te vinden is. Een appartement huren in Utrecht betekent dus dat je niet alleen kan genieten van Utrecht zelf, maar dat je ook andere leuke dorpjes en stadjes kunt bezoeken.

Historie

Utrecht vindt zijn oorsprong rond het jaar 50 na Christus. De Romeinen legden het begin aan van deze mooie stad. Vanaf de 19e eeuw werd deze stad meer uitgebreid, waardoor de positie van Utrecht versterkte. In deze eeuw kwam ook de eerste stadsuitbreiding. Dit zorgde ervoor dat Utrecht de grote stad kon worden, die ze nu is. Doordat Utrecht al zo lang bestaat, is er veel historie te vinden. Daarnaast zijn er diverse boerderijtjes, huisjes en koetshuizen te vinden. Een appartement huren in Utrecht houdt in dat je midden in de prachtige geschiedenis woont.

Bekende personen uit de stad

Uit Utrecht komen diverse bekende personen. Dit zijn bijvoorbeeld voetballer Ibrahim Afellay, schaatsster Tessa van Dijk en schrijfster Els Florijn. Als je wilt wonen in de stad waaruit allerlei beroemdheden voortkomen is een een appartement huren in Utrecht perfect.

Appartement huren in Utrecht (86)

De nieuwste woningen in je inbox?