×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in Maarssen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 4 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van Maarssen

Wonen in Maarssen Planetenbaan

Maarssen is een dorp ten noorden van de stad Utrecht. Het is natuurlijk ideaal om zo dichtbij een grote stad te wonen, maar ook binnen Maarssen zijn er genoeg dingen die je kunt doen. De meeste activiteiten zijn monumenten bezichtigen en wandelingen maken door natuurgebieden. Denk hierbij aan een fort, kastelen, parken en een landgoed. De leukste plek om te huren in Maarssen is in de Planetenbaan. Deze straat zit midden in het centrum en zit dus dicht bij alle mooie plekken van het dorp.


Huurhuizen in Maarssen Planetenbaan

Op de Planetenbaan in Maarssen staan veel appartementen te huur. Doordat er veel appartementencomplexen zijn op deze laan heb je een grote kans dat er wel altijd een appartement beschikbaar is die je kunt huren.


Huren in de omgeving van Maarssen Planetenbaan

Valt Maarssen niet helemaal in de smaak? Dat geeft helemaal niks, gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke plaatsen in de provincie Utrecht. Bijvoorbeeld in Zeist en Soest kun je ook erg leuk wonen.Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven