×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Maarssen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 5 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Maarssen

Studio huren Maarssen

Waarom een studio huren in Maarssen? Je zoekt een prettige stek in de regio Utrecht? Denk dan eens aan een studio huren in Maarssen! Maarssen is een dorp in de gemeente Stichtse Vecht. Het bestaat feitelijk uit twee delen. Aan de ene oever van de rivier de Vecht ligt het oude dorp met haar rustieke straatjes, boetiekjes en restaurants. Aan de andere kant van de oever vind je Maarssenbroek, een woonwijk die is gebouwd in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Hier wonen veel jonge gezinnen met kinderen. Wil je een studio huren in Maarssen, dan vind je hier talloze faciliteiten. Denk onder meer aan een modern treinstation, diverse buslijnen en het grote winkelcentrum Bisonspoor.

Een studio huren in Maarssen: een slimme zet

Met een studio huren in Maarssen maak je een prima keuze. Wil je lekker eten na je werk of even ontspannen op een zonovergoten terras? Het gezellige dorpscentrum biedt je er alle ruimte voor. Geniet van de lekkernijen van authentieke restaurantjes, of strijk neer op een terras en proef de lekkerste ijsjes. Ook in Maarssenbroek kun je terecht voor prettige culinaire faciliteiten. Neem bijvoorbeeld het Grieks restaurant nabij het station. Dit is gelegen aan een gezellig plein en heeft een uitgestrekt terras. Je kunt er voor een zeer schappelijke prijs uitstekende driegangenmenu's bestellen. Een studio huren in Maarssen? Alleen al om het dorp zelf is het een aanrader. Maar ook liefhebbers van het bruisende Utrecht of Amsterdam komen hier aan hun trekken. Binnen tien minuten sta je in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catherijne en binnen 36 minuten bevind je je op Amsterdam Centraal.

Een studio huren in Maarssen is kiezen voor een rijke historie

Wil je een studio huren in Maarssen? Dan kies je voor een plaats met een boeiende geschiedenis. Al in 866 sprak de bisschop van Utrecht voor het eerst van Marsna, dat 'moerassige grond' betekent. In 1514 was Maarssen een bescheiden nederzetting rond slot Maarssen. Het dorp telde toen 33 boerderijtjes. Rond de zeventiende eeuw breidde het voormalige kasteeldorp zich gestaag uit rondom De Vecht. In de 17e en 18e eeuw ontdekten ook rijke kooplieden en Portugese joden Maarssen. Rond de Vecht verrezen adembenemende buitenverblijven en prieeltjes, waar je nog altijd volop langs kunt wandelen. Bekende Maarssenaren zijn onder meer oud-voetballer Jelle Bouma, kunstschilder Otto Verhagen en presentatrice Leoni Jansen. Voel jij ook voor een bijzondere plaats? Een studio huren in Maarssen verenigt het beste van vele werelden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven