×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen huren in Breda

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen Breda

Wonen in Breda

Wil jij in Breda wonen? Een woning huren in Breda is erg populair. Breda is een veelzijdige stad in Noord-Brabant waar je fijn kunt wonen in een woning. Vind jouw woning en ga wonen in Breda! Twijfel je nog over de juiste locatie in Breda? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Breda.

Huurwoning huren Breda

Wil jij een woning huren in de leuke stad Breda? In het westen van Noord-Brabant, daar waar de Aa of Weerijs en de Mark samenvloeien, ligt deze stad Breda. Een historische en tegelijkertijd moderne stad vol sfeer en gezelligheid. Het is de stad van bekende personen zoals journalist en politicus Hans van Mierlo en dj Tiësto. Een huurwoning huren Breda betekent een verhuizing naar de veelzijdigste stad van het zuiden. En wie wil dat nou niet, een woning huren in een stad met alle voorzieningen vlakbij!

Historie

Breda heeft een rijke geschiedenis. Al in 1125 wordt de naam in de geschriften gevonden en in alle jaren heeft er zich van alles afgespeeld. Een bekend historisch feit is het Turfschip van Breda: Na een bezetting van negen jaar wordt in 1590 met een list de stad heroverd op de Spanjaarden. De historische stadskern is gebouwd rondom het Kasteel van Breda. Dat wat vroeger de kasteeltuin was, is nu een van vele stadsparken, Valkenberg. Ook het Begijnhof en de haven zijn aantrekkelijke plekken met een rijke historie.

Levendig

De historische stadskern en de bosrijke omgeving zijn vanzelfsprekend niet alles wat er in de stad te beleven valt indien je een huurwoning huurt in Breda. Breda heeft vele musea, een stadsschouwburg (Concordia), theater Chassé en een poppodium. Ook vindt elk jaar het Graphic Design Festival Breda plaats en zijn er muziek- en filmfestivals. Breda zou geen Brabantse stad zijn als het niet ieder jaar werd omgedoopt tot Kielegat om uitgebreid carnaval te vieren. Verder is Breda natuurlijk de thuisbasis van de voetbalploeg NAC. Dat maakt huren Breda nog leuker. Ook buiten de evenementen om blijft Breda meer dan levendig. Gezellig druk is het altijd in de haven en winkelen kan perfect in bijvoorbeeld de Ginnekenstraat of de Torenstraat, waar er een leuke afwisseling is van bekende ketens en Bredase winkeltjes met een eigen sfeer. Ook hier kan je een huis huren. Van kamer tot appartement en van studio tot eengezinswoning. Je kunt hier direct een leuke huurwoning huren in Breda.

Bourgondisch, modern en historisch

Het was in 2009 dat Breda bekroond werd met een prijs: Beste binnenstad van Nederland 2009-2011, in de categorie grote steden. Het juryrapport liegt er niet om. Veelvuldig geroemd worden de grootschalige ontwikkelingen, vooral die rond de haven. Breda mag dan een historische stad zijn, stil staat hij nooit. Ook was de jury te spreken over de veelzijdigheid. Ze schrijven: "De combinatie van de functies wonen, werken en recreëren in een historisch landschap verdient alle lof." Een oordeel waar de stad alleen maar heel trots op kan zijn. Breda wordt: 'Bourgondisch, modern en historisch' genoemd en eigenlijk vat die drieslag de plaats perfect samen. Genoeg voor de geschiedenisliefhebber als je gaat huren in Breda.

Kan je niet slagen voor een huurwoning in Breda? Wat dacht je van een huurhuis in Roosendaal, een huis in Etten-Leur of een leuke huurwoning in Oosterhout?

Goedkope woning huren in Breda

Ben jij op zoek naar een goedkope woning om te huren in Breda? Een moderne eengezinswoning, of een karakteristieke jaren ‘30 woning? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope woning buiten het centrum. De wijken Belcrum in het noorden en Ginneken in het zuiden bieden je betaalbare en ruime woningen. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum.

Particulier woning huren in Breda

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de woning zorgt ervoor dat jij snel je woning hebt gevonden.

Per direct een woning huren in Breda

Wil jij snel een woning huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Breda? De meeste woningen in Breda zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete woning in Breda. Per direct zijn er huurwoningen beschikbaar in Breda. Bekijk snel alle beschikbare huurhuizen in Breda en wie weet kan jij straks deze leuk stad gaan ontdekken.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven