×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen huren in Leiden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen Leiden

Wonen in Leiden

Wil jij wonen in Leiden? Een woning huren in Leiden is erg populair. Leiden is een sfeervolle stad waar je fijn en centraal kunt wonen. Met de auto zit je binnen een half uur in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vind jouw woning en ga wonen in Leiden! Twijfel je nog over de juiste locatie in Leiden? Ontdek deze leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Leiden.

Huurwoningen huren Leiden

Huurwoningen huren Leiden is leuk voor alle leeftijden. Leiden heeft mooie hofjes, veel culturele bezienswaardigheden en gezellige horeca gelegenheden. Duizenden studenten doen hun studie in Leiden. Dit maakt de stad extra levendig en gezellig. Huren van huurwoningen  Leiden kun je doen in meerdere wijken van de stad. Of je nu zoekt naar een leuke huurwoningen Leiden op de Caeciliastraat, een appartement op Hogewoerd of een studio op Rapenburg. Ga je huurwoningen huren Leiden, dan is er veel mogelijk.

Winkelen

Leiden is misschien wel een van de meest sfeervolle winkelsteden van Nederland. Het winkelaanbod is groot, en verdeeld over diverse winkelstraten. Een groot deel van de kledingwinkels vind je in de Haarlemmerstraat. Buiten het centrum zijn ook nog een aantal overdekte winkelcentra te vinden, fijn voor regenachtige dagen. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag. En op donderdag kun je er winkelen tot 21:00 uur. Ga je huurwoningen Leiden huren, dan zijn Den Haag en Zoetermeer leuke nabijgelegen steden om te bezoeken.

Vrije tijd

Wat is er nou leuker dan vlakbij het strand te wonen! Een bus brengt je in ongeveer een kwartiertje van Leiden station naar het strand van Katwijk. In de zomer is dit ook makkelijk te fietsen, wat veel parkeerstress scheelt. Huurwoningen huren Leiden betekent dat je in een stad terecht komt waar veel te beleven is. Leiden heeft een groot aantal musea. Hieronder valt het Mauritshuis. Waar het bekende werk 'Het meisje met de parel' van Vermeer te zien is. Ook voor kinderen zijn er leuke musea. In het Museon zie je bijvoorbeeld alles over dino's. Ga je huren huurwoningen Leiden, dan is ook een wandeling door de stad al een leuke activiteit. De mooie bouwstijlen en diverse architectuur maken dat er op iedere hoek wel iets bijzonders te zien is.

Geschiedenis

Ga je een van de huurwoningen Leiden huren, kom je in een stad met ruim 1200 jaar geschiedenis. Van die geschiedenis is nog veel terug te zien. Zo vind je mooie 17e- eeuwse panden aan de Herengracht. Helaas is er in de Tweede Wereldoorlog ook veel verloren gegaan. De binnenstad van Leiden is uitgegroeid tot de op een na grootste van Nederland. Alleen de binnenstad van onze hoofdstad is groter. Huurwoningen huren Leiden hebben ook veel bekende personen gedaan. Zo is DJ Armin van Buuren er opgegroeid. En komen er veel politici en hoogleraren vandaan.

Goedkope woning huren in Leiden

Ben jij op zoek naar een goedkope woning om te huren in Leiden? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Wonen aan de geliefde singels en het centrum in Leiden is prijzig. Ga daarom op zoek naar een leuke en goedkope woning buiten het centrum van Leiden. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Particulier woning huren in Leiden

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de woning zorgt ervoor dat jij snel je woning hebt gevonden.

Per direct een woning huren in Leiden

Wil jij snel een woning huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Leiden? De meeste woningen in Leiden zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete woning in het gezellige Leiden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven