×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Leiden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Studio's in de omgeving van Leiden

Wonen in Leiden

Wil jij wonen in Leiden? Een studio huren in Leiden is erg populair. Leiden is een sfeervolle stad waar je fijn en centraal kunt wonen. Met de auto zit je binnen een half uur in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vind jouw studio en ga wonen in Leiden! Twijfel je nog over de juiste locatie in Leiden? Ontdek deze leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Leiden.

Studio huren Leiden

Wil jij een studio huren in Leiden? Of ben je op zoek naar een studenten appartement in Leiden of kamer? Leiden is de vierde grootste gemeente in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 121.000 inwoners. Als we aan Leiden denken, wordt er vaak aan het studentenleven gedacht, maar natuurlijk kan je er ook rustig wonen en genieten van de mooie stad. Wanneer je aan mensen vraagt wat de dichtstbevolkte steden van Nederland zijn, dan zullen we niet snel aan Leiden denken. Toch is het de op één na dichtstbevolkte stad van Nederland.

Studentenstudio's in Leiden

Een studio huren Leiden wordt door veel studenten die in de stad studeren gedaan. Toch zijn er nog tal van verschillende studio beschikbaar om te huren. Leiden heeft de oudste universiteit van Nederland en staat hoog aangeschreven bij de wereldranglijsten voor universiteiten. Ga je een studio huren in Leiden? Dan zal je de rijke geschiedenis van de stad leren kennen. Ieder jaar wordt ook het Leidens ontzet gevierd. Ter ere van de afgeslagen aanval van de Spanjaarden. Als je wil samenwonen met een vriend of studiegenoot kun je kiezen voor het huren van een studenten appartement in Leiden. Dat betekent betaalbaar en gezellig wonen!

Historische stad

Als je door de stad heen loopt zal je merken dat het nog veel karakteristieke gebouwen heeft. Helaas is hier niet alles meer van over, want tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Leiden flink getroffen en gingen er vele gebouwen verloren. Veel toeristen komen vandaag de dag nog naar de stad toe. De oude vestingstad ligt op de toeristische route Amsterdam-Leiden-Den Haag-Delft-Rotterdam.

Studio huren in Leiden: goede bereikbaarheid

De stad Leiden is ideaal gelegen ten opzicht van het openbaar vervoer, maar ook de snelwegen zijn dichtbij. Vanuit Leiden ben je met de auto vrij snel in Amsterdam of Utrecht en ook Den Haag is dichtbij. Studenten die een studio huren Leiden doen hun voordeel met het uitgebreide openbaar vervoersysteem met veel bussen. Treinstation Leiden Centraal is een groot station waarbij je naar verschillende plekken in Nederland kan reizen. Denk hierbij aan Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Als je eenmaal een studio huurt in Leiden ben je niet aan de stad gebonden. Er zijn altijd mogelijkheden ergens heen te gaan.

Bekende personen in de stad

In Leiden hebben een groot aantal bekende personen gewoond. Denk hierbij aan prinses Laurentien en Piet Aalberse. De stad is ook een periode de woonplaats geweest van Jochem Myjer en Isa Hoes.

Sporten in Leiden

Zodra we klaar zijn met werken of onze studiedag willen we graag even ontspannen. De een doet dat door televisie te kijken en de ander gaat graag even sporten. Veel personen die een studio huren in Leiden zijn bij de sportverenigingen te vinden om zich even te ontspannen. Ga je een studio huren in Leiden? Dan kun je zelf besluiten wat het beste bij je past. Je zult merken dat in Leiden voor iedereen wel iets is te doen. Daarnaast kan je ook bij een recreatieve club terecht. Ontspan door te schilderen of boeken te lezen.

Studio huren Leiden: waar ga je winkelen?

In het centrum van Leiden kun je in vele straten winkels vinden. De leukste en bekendste straten zijn de Breestraat en de Nieuwstraat. Ook is het heerlijk om te shoppen aan de Haarlemmerstraat en in het winkelcentrum De Kopermolen. Een kamer huren in het centrum van Leiden, wie wil dat nou niet? Alle gezelligheid van winkels om je heen als je hier een kamer gaat huren.

Geen geschikte studio gevonden in Leiden? Denk dan aan het huren van een studio in steden rondom Leiden. Den Haag, Amsterdam of de leuke badplaats Noordwijk. Omdat Leiden perfect is gesitueerd in de Randstad zit je overal zo.

Goedkope studio’s huren in Leiden

Ben jij op zoek naar een goedkope studio om te huren in Leiden? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Wonen aan de geliefde singels en het centrum in Leiden is prijzig. Ga daarom op zoek naar een leuke en goedkope studio buiten het centrum van Leiden. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Particulier studio huren in Leiden

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de studio zorgt ervoor dat jij snel je studio hebt gevonden.

Per direct een studio huren in Leiden

Wil jij snel een studio huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Leiden? De meeste studio’s in Leiden zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete studio in het gezellige Leiden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven