×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Leiden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Leiden

Huur een appartement in Leiden

Een appartement huren in Leiden is erg populair. Leiden is een gezellige (studenten)stad waar je zeer centraal woont. Met de auto zit je binnen een half uur in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vind jouw appartement en ga wonen in Leiden! Twijfel je nog over de juiste locatie in Leiden? Ontdek deze leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Leiden.

Appartement huren Leiden

Een appartement huren in Leiden is wonen in een stad met een prachtig historische centrum, vol grachtenpanden en water. Een gezellige en knusse maar vooral levendige stad. Wil jij samenwonen? Of een appartement huren met vrienden? Dat kan! Deel de huurkosten en huur voordelig een appartement in Leiden. Je kunt ook een woning huren in Leiden of huur een kamer in Leiden

Vind een huurappartement in Leiden

Leiden is de op een na dichtstbevolkte gemeente van Nederland. Een appartement huren in Leiden zou je een compleet aanbod moeten leveren. De stad is verdeeld in 10 districten. Water is overal in de stad aanwezig. De binnenstad ligt vol grachten welke indirect via allerlei riviertjes en kanalen in verbinding staan met grotere wateren rondom de stad. Houd je van de drukte en gezelligheid, dan is een huurappartement in Leiden centrum wellicht een goede optie. Of zoek iets meer de rust op in de omliggende wijken zonder ver van het centrum af te hoeven wonen. In Leiden worden kantoren getransformeerd naar huurappartementen en er worden nieuwe appartementen gebouwd. 

Wat is er te doen in Leiden?

Een appartement huren in Leiden zorgt al voor tal van mogelijkheden in je vrije tijd. Het mooie centrum met alle grachten is altijd levendig, zeker tijdens de zomermaanden. Vanwege de grote hoeveelheid water is een bootje een leuke en handige manier om je door de stad te bewegen. Of ga eens naar een van de vele musea die Leiden te bieden heeft.

In het centrum van Leiden kun je goed shoppen. De Haarlemmerstraat is de grootste en bekendste. Op zoek naar kleding, zit je in het centrum van Leiden dus goed. Daarnaast zijn er buiten het centrum ook verschillende winkelcentra nodig. Een appartement huren in Leiden betekent dus dat je nooit ver buiten de deur hoeft te zijn om te winkelen of voor je dagelijkse boodschappen.

Er wordt ook veel georganiseerd in de stad op het gebied van cultuur en muziek. Zo vindt elk jaar in Oktober Leids Ontzet plaats, waarbij er in heel de binnenstad twee dagen lang live optredens zijn. Met een appartement huren in Leiden hoef je jezelf dus nooit te vervelen!

Nabij gelegen populaire plaatsen

Leiden ligt vrij centraal in de Randstad waardoor alle grote steden goed aan te reizen zijn. Den Haag is daarvan het dichtstbij. Daarnaast is ook het strand van Katwijk en Noordwijk op fietsafstand van de stad. Kom je een appartement huren in Leiden, dan kun je heerlijk een uitstapje maken naar deze steden. Ook is het dorp Lisse binnen handbereik. Leuk in het voorjaar als de Keukenhof is geopend! Liever een appartement huren in Den Haag of een appartement huren in Noordwijk? Bekijk het aanbod!

Historie

Kom je een appartement huren in Leiden, dan wil je vast iets weten over de geschiedenis van deze stad. De stad heeft jarenlang gefloreerd als textielstad. Dit kon geen stand houden waardoor deze nijverheid geen stand hield. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Leiden hard getroffen door bombardementen. Grote delen vervaagden, maar gelukkig werd het mooie centrum gespaard.

Bekende Nederlanders

Met een appartement huren in Leiden kom je te wonen in de geboorteplek van een van Nederlands bekendste kunstenaars Rembrandt van Rijn. Ook is Leiden de woon- en werkplaats van vele dichters en schrijvers.

Goedkoop appartement huren in Leiden

Ben jij op zoek naar een goedkoop appartement om te huren in Leiden? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Wonen aan de geliefde singels en het centrum in Leiden is prijzig. Ga daarom op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten het centrum van Leiden. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad. Daarnaast bieden omliggende steden en dorpen ook de mogelijkheid voor het huren van een appartement. Wat dacht je van Oegstgeest, Rijnsburg of Katwijk?

Huur een uniek appartement in Leiden

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het appartement zorgt ervoor dat jij snel je huurappartement in Leiden hebt gevonden.

Appartementen Leiden

Wil jij snel een appartement huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Leiden? Wacht dan niet langer. De meeste appartementen in Leiden zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete appartement in het gezellige Leiden. Bekijk al het aanbod van appartementen in Leiden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven