×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamer huren in Leiden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Kamers in de omgeving van Leiden

Kamer huren in Leiden

Wil jij wonen in Leiden? Een kamer huren in Leiden is erg populair. Leiden is een sfeervolle stad waar je fijn en centraal kunt wonen. Met de auto zit je binnen een half uur in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Liever een kamer huren in Den Haag? Bekijk dan het aanbod. 

Vind jouw kamer en ga wonen in Leiden! Twijfel je nog over de juiste locatie in Leiden? Ontdek deze leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Leiden. De stad Leiden is ideaal gelegen ten opzicht van het openbaar vervoer, maar ook de snelwegen zijn dichtbij. Vanuit Leiden ben je met de auto vrij snel in Amsterdam of Utrecht en ook Den Haag is dichtbij. Studenten die een studentenkamer in Leiden huren doen hun voordeel met het uitgebreide openbaar vervoersysteem met veel bussen. Treinstation Leiden Centraal is een groot station waarbij je naar verschillende plekken in Nederland kan reizen. Denk hierbij aan Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Als je eenmaal een kamer huurt in Leiden ben je niet aan de stad gebonden. Er zijn altijd mogelijkheden ergens heen te gaan.

Kamers in Leiden

Wil jij een kamer huren in Leiden? Of ben je op zoek naar een studenten appartement in Leiden of studio? Leiden is de vierde grootste gemeente in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 121.000 inwoners. Als we aan Leiden denken, wordt er vaak aan het studentenleven gedacht, maar natuurlijk kan je er ook rustig wonen en genieten van de mooie stad. Wanneer je aan mensen vraagt wat de dichtstbevolkte steden van Nederland zijn, dan zullen we niet snel aan Leiden denken. Toch is het de op één na dichtstbevolkte stad van Nederland. Bekijk het aanbod van kamers in Leiden en reageer direct! 

Kamer te huur in Leiden

Een kamer huren Leiden wordt door veel studenten die in de stad studeren gedaan. Toch zijn er nog tal van verschillende kamers beschikbaar om te huren. Leiden heeft de oudste universiteit van Nederland en staat hoog aangeschreven bij de wereldranglijsten voor universiteiten. Ben je op zoek naar een kamer te huur in Leiden? Dan zal je de rijke geschiedenis van de stad leren kennen. Ieder jaar wordt ook het Leidens ontzet gevierd. Ter ere van de afgeslagen aanval van de Spanjaarden. Als je wil samenwonen met een vriend of studiegenoot kun je kiezen voor het huren van een studenten appartement in Leiden. Dat betekent betaalbaar en gezellig wonen!

Goedkope kamer in Leiden

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer te huur in Leiden? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Wonen aan de geliefde singels en het centrum in Leiden is prijzig. Ga daarom op zoek naar een leuke en goedkope kamer buiten het centrum van Leiden. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Per direct een kamer huren in Leiden

Wil jij snel een kamer huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Leiden? De meeste kamers in Leiden zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer in het gezellige Leiden.

Studentenkamer in Leiden

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer zorgt ervoor dat jij snel je kamer hebt gevonden. Ben jij op zoek naar een studentenkamer in Leiden? Of wil je liever een huurwoning in Leiden, die je kunt delen? Ook dit is mogelijk. 

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het aanbod van kamers in Den Haag, kamers in Amsterdam of kamers in Haarlem.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven