×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Kamer huren in Hilversum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 15 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Kamers in de omgeving van Hilversum

Kamer huren in Hilversum

Wil jij een kamer huren in Hilversum? Hilversum is een gemeente die zijn inwoners veel te bieden heeft en daarmee een goede keuze om te kiezen als jouw nieuwe woonplaats! Er is een ruim aanbod van kamers in Hilversum. Liever een huurwoning huren in Hilversum om te delen? Dat kan ook. 

Kamers in Hilversum

Hilversum is een stad in de provincie Noord-Holland en ligt vlakbij Bussum. Je profiteert in Hilversum van de mogelijkheden van een stad en de ruimte en rust van de natuur. Er bevinden zich namelijk veel natuurgebieden rondom en in de plaats. Hilversum staat bekend als dé mediastad van Nederland. Er zijn veel bedrijven gevestigd die zich bezighouden met televisie en radio. Hilversum heeft een groot winkelcentrum met een gevarieerd winkelaanbod. Ook de gezellige terrasjes en barretjes ontbreken niet in deze studentvriendelijke stad. Kijk daarom vandaag nog of jouw gedroomde studentenkamer in Hilversum beschikbaar is! Bekijk ook het totale aanbod van kamers in Hilversum en omgeving.

Met de auto is Hilversum te bereiken via verschillende regionale wegen en via de autosnelwegen A1 en A27. Er bevindt zich een treinstation met uitstekende verbindingen naar onder meer Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Vind jouw kamer of studio in Utrecht.

Studentenkamer in Hilversum

Het huren van een kamer in Hilversum heeft als voordeel dat je na een drukke week lekker kan relaxen in de natuur. De gemeente Hilversum wordt letterlijk omringd door diverse heide gebieden, je hoeft er alleen nog maar naar toe te fietsen of te lopen om te genieten van de serene rust. Zoek je meer vertier en wil je onder de mensen zijn dan biedt het dorpscentrum zelf je vele uitgaansgelegenheden. Veel mensen zouden daarom ook het liefst een kamer huren in Hilversum die aan de Groest is gelegen, het uitgaanscentrum van het dorp.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Hilversum is nabij gelegen aan populaire dorpen Laren en Blaricum waar je buiten je eigen gemeente om, heerlijk kan winkelen of uitgaan. Je kunt dus ook een dagje uit naar een andere plaats die veel te bieden heeft, maar toch lekker dicht bij ligt.

Kamer te huur in Hilversum

Je kan een kamer huren die gelegen zijn in prestigieuze straten zoals de Albertus Perkstraat - de woningen zijn daar merendeels gebouwd eind 19e en begin 20ste eeuw. Hilversum die 1424 gemeente rechten kreeg van Jan III van Beieren kent geen echt eeuwen oude woningen aangezien het dorp in 1629 in de brand werd gestoken door Kroatische huurlingen die voor de Spanjaarden vochten. Bij een kamer te huur in Hilversum kan je er natuurlijk ook voor kiezen om aan de Naarderstraat te wonen. Je zit dan vlak bij de Westerheide waar je veel grafheuvels vind die er al sinds 1800 voor christus werden gebouwd door de Hilversumcultuur. Ga jij een kamer of studio huren in Hilversum die gevestigd is aan de Van Ghentlaan, dan bevindt jij je in de buurt van een natuurgebied waar sporen zijn gevonden van Neanderthalers die daar zo'n kleine 250.000 jaar voor een korte tijd verbleven.

Bekende personen uit Hilversum

Ga je een kamer of studio huren in Hilversum, dan wordt jouw nieuwe woonplaats dezelfde plaats als waar bekendheden zoals Davy Klaassen en dj Ruud de Wild geboren zijn.

Vind een kamer te huur in Hilversum, dan zal je snel deel uitmaken van de Gooise cultuur!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven