×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Den Haag

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Den Haag

Wonen in een huurappartement Den Haag

Wil jij wonen in Den Haag? Een appartement huren in Den Haag is erg populair. Den Haag is een veelzijdige wereldstad in de Randstad waar je fijn en centraal kunt wonen. Vind jouw appartement en ga wonen in Den Haag! Twijfel je nog over de juiste locatie in Den Haag? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Den Haag.

Appartement huren in Den Haag: van Romeins fort tot werelds justitieel centrum

Een appartement huren in Den Haag betekent tegenwoordig wonen in een grote, moderne stad. Echter, de eerste vondsten in het gebied dateren al van 3000 voor Christus. In de tweede eeuw lag er aan de zuidrand van de huidige stad een Romeins fort, genaamd Vicus van Ockenburgh. In 1230 begon het ontstaan van het huidige Den Haag met de bouw van een kasteel door Floris IV. Pas in 1806 verwierf Den Haag stadsrechten; in de negentiende eeuw groeide de stad flink. In de twintigste eeuw begon de stad uit te groeien tot mondiaal justitieel centrum met het Internationaal Gerechtshof en het Vredespaleis. De huidige populariteit van een huurappartement in Den Haag is mede te verklaren aan de hand van de internationale sfeer.

Appartementen Den Haag: stad én strand

Den Haag heeft een unieke ligging aan de westkust van Nederland. Een appartement in Den Haag is ook wonen vlakbij zee. Daardoor betekent een appartement in Den Haag dat je niet alleen toegang hebt tot alle gemakken van de stad, maar ook dat je met evenveel gemak heerlijk kunt uitwaaien aan zee. Het strand van Scheveningen ligt op slechts een kwartier rijden! Een appartement huren in Den Haag is genieten van alle gemakken. Andere populaire plaatsen in de buurt zijn Wassenaar en Leidschendam. Je kunt hier ook een appartement huren. Niet gevonden wat je zocht. Bekijk ook eens onze huurappartementen in Delft of wat dacht je van een huurappartement in Rotterdam Diverse bekende Nederlanders komen uit Den Haag, zoals Anouk, Dick Jol en Bas Muijs. Wanneer je zoekt naar een huurappartement in Den Haag kijk dan waar je wilt wonen. Een appartement huren in Den Haag kan in één van de acht stadsdelen, die opgedeeld zijn in wijken en buurten. Den Haag telt ruim 500.000 inwoners en is daarmee de derde grootste stad van Nederland; appartementen in Den Haag zijn dan ook erg gewild. 

Vrije tijd in Den Haag

In Den Haag is altijd iets te doen. Er worden jaarlijks diverse evenementen op allerlei gebieden georganiseerd, zoals het Haags Bevrijdingsfestival, de Museumnacht Den Haag en de Vredesloop. Naast de evenementen die in Den Haag te bezoeken zijn, betekent een appartement huren in Den Haag ook wonen in een stad die van alle gemakken is voorzien. Zo zijn er naast het centrum een groot aantal winkelcentra. Een appartement huren in Den Haag centrum betekent drukte en er is bovendien vier dagen per week markt in de stad. Ook wat betreft restaurants en avondentertainment zoals bioscoop en theater kun je in Den Haag goed terecht. Ook fanatieke en minder fanatieke sporters kunnen hun hart ophalen met diverse sportclubs. Het is begrijpelijk dat een appartement huren in Den Haag zo populair is! Maar hoe weet je nu of Den Haag de geschikte woonplaats is voor jou? Het Zeeheldenkwartier vinden veel mensen echt heel erg leuk, maar ook leuk is het Statenkwartier met zijn bijzondere bouwstijlen. De hofstad Den Haag heeft voor ieder wat wils, een appartement te huur Den Haag betekent cultuur, shoppen en uitgaan. Den Haag werd tot de beste binnenstad 2013-2105 uitgeroepen.

Goedkoop appartement huren in Den Haag

Ben jij op zoek naar een goedkoop appartement om te huren in Den Haag? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten het centrum van Den Haag. Loosduinen en Escamp bieden je goedkope en ruime appartementen. En je zit dichtbij het strand! Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Particulier appartement huren in Den Haag

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het appartement zorgt ervoor dat jij snel je appartement hebt gevonden.

Per direct een huurappartement in Den Haag

Wil jij snel een appartement huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Den Haag? De meeste appartementen in Den Haag zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete appartement in de hofstad Den Haag. Wil je liever een studio huren in Den Haag? Of een huurwoning in Den Haag vinden? Bekijk snel het aanbod!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven