×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamers Utrecht

Inklappen

Wonen in Utrecht

Wil jij wonen in Utrecht? Een kamer huren in Utrecht is erg populair. Utrecht is een sfeervolle stad waar je fijn en centraal kunt wonen. Met de auto zit je binnen een half uur in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vind jouw kamer en ga wonen in Utrecht! Twijfel je nog over de juiste locatie in Utrecht? Ontdek deze leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Utrecht.

Kamers in Utrecht

Waarom zou je een kamer huren in Utrecht? Allereerst omdat dit een plaats is waaraan je snel je hart zult verliezen. In Utrecht een kamer huren is de bakermat van bekende Nederlanders als Tineke Schouten, Dick Bruna en Henk Westbroek. En niet onbelangrijk: de stad kent een rijke geschiedenis en wil je graag studeren in Utrecht dan is dit ook allemaal mogelijk. De gebouwen van de Universiteit Utrecht zijn over de stad verspreid. Dit geeft hierdoor ook meer mogelijkheden om kamers door de gehele stad Utrecht te vinden.

Ook als je buiten Utrecht werkt is een kamer huren in Utrecht een goed idee. Utrecht staat van oudsher bekend om haar centrale ligging. Amsterdam, Rotterdam of Maastricht: de verbinding met vele grote steden is uitstekend. Of je nu met de auto gaat of per trein. In Utrecht een kamer huren is ook genieten van de vele mooie grachten, huur een sloepje en beleef Utrecht vanaf het water. En of je nu studeert of werkt, een kamer huren in Utrecht is kiezen voor mogelijkheden.

Studentenkamer in Utrecht

Utrecht is bij uitstek een bruisende studentenstad. De stad heeft al sinds de Late Middeleeuwen een zeer respectabele universiteit: de Universiteit Utrecht. Maar ook op het gebied van werkgelegenheid heeft Utrecht veel te bieden! Kortom: het ideale decor om tot bloei te komen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze studentenstudio’s en kamers in Amersfoort, of wat dacht je van een studio in Hilversum of Amsterdam?

Goedkope kamer in Utrecht

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer om te huren in Utrecht? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Wonen aan de geliefde grachten in Utrecht is prijzig. Ga daarom op zoek naar een leuke en goedkope kamer buiten het centrum van Utrecht. De wijken Leidsche Rijn en Overvecht bieden je goedkope en ruime kamers. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Per direct een kamer huren in Utrecht

Wil jij snel een kamer huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Utrecht? De meeste kamers in Utrecht zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer in het gezellige Utrecht.

Particulier kamer huren in Utrecht

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer zorgt ervoor dat jij snel je kamer hebt gevonden.

Geen geschikte kamer gevonden in Utrecht? Bekijk dan ook eens het aanbod van kamers in Amersfoort, Amsterdam of Nieuwegein.

Kamer huren in Utrecht

De nieuwste woningen in je inbox?