×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in ijmuiden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in ijmuiden, maar bekijk de huurwoningen in Santpoort-Noord

«1»

Studio's in de omgeving van ijmuiden

Studio huren IJmuiden

Wil jij op korte termijn een studio huren in IJmuiden? Er is een keur aan studio's, maar ook appartementen en huizen in deze havenstad!

IJmuiden ligt aan de kust, in de gemeente Velsen, provincie Noord-Holland. IJmuiden heeft een kleine 50.000 inwoners die verspreid wonen over vier wijken: IJmuiden-Noord-, -Zuid, -West en Zee- en Duinwijk. Een studio huren in IJmuiden is een goed idee voor iedereen die houdt van de kust, de zee en het strand! Jonge en oudere mensen die een studio huren in IJmuiden kunnen voor alle mogelijke boodschappen terecht in het centrum. In de Lange Nieuwstraat en omliggende straten zitten verschillende supermarkten. Ook op het gebied van kleding, schoenen en huishoudelijke zaken is het aanbod aan winkels groot. Iedere donderdag is er een weekmarkt. Ga jij binnenkort een studio huren in IJmuiden en vraag je je af wat er allemaal te beleven valt? Er zijn een aantal goede restaurants. Bij Siam kun je heerlijk Thai eten. Rhodos is een uitstekende Griek. Een hapje eten aan zee doe je bij Beaufort. En voor exclusieve visgerechten schuif je aan bij Gerard van Es. De Pioneer, De Bascule en De Jutter zijn een paar voorbeelden van de vele gezellige cafés die je kunt bezoeken als een studio huren in IJmuiden jouw toekomstplan is.

IJmuiden ligt dichtbij Wijk aan zee, Bloemendaal aan Zee en Beverwijk. En weet dat, als je een studio huren in IJmuiden overweegt, je ook zo in Haarlem, Zaandam en Amsterdam bent. Dankzij archeologische vondsten weten we dat de geschiedenis van IJmuiden helemaal terug gaat tot in de prehistorie. Het gebied was toen al bewoond. Tegenwoordig is IJmuiden erg geliefd bij buitenlandse en binnenlandse toeristen. Het sluizencomplex, het Noordzeekanaal, de vuurtoren en het strand zijn enkele trekpleisters. Bij IJmuiden is het Noordzeekanaal verbonden met de Noordzee. Er zijn in IJmuiden vier havens, waaronder Nederlands grootste vissershaven en een haven voor de recreatievaart. IJmuiden en omgeving kent een prachtige natuur met veel bos en duinen. Ga je een studio huren in IJmuiden, dan kun je hier dagelijks van genieten. Voor iedereen die droomt van een studio huren in IJmuiden tot slot nog een leuke weetje. Onder andere de volgende BN-ers zijn in IJmuiden geboren: theater- en filmmaker Alex van Warmerdam, de Nederlands-Zweedse zanger Cornelis Vreeswijk, cabaretier en presentator Jack Spijkerman, atlete en Nederland in Beweging-presentatrice Olga Commandeur en voetbalcommentator Frank Snoeks.

Twijfel dus niet en kom een studio huren in IJmuiden!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven