×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Middelburg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en ligt op het schiereiland Walcheren. Het wordt omringd door de dorpjes Arnemuiden, Kleverskerke, Sint Laurens, Buttinge, Hoogelande, Groot-Abeele en Oudedorp. De bekende badplaatsen Vlissingen en Domburg liggen ook in de buurt. Met ruim 40.000 inwoners is de Zeeuwse hoofdstad de grootste plaats van de provincie, bovendien is het eeuwenoud. De eerste sporen van bewoning op deze plek gaan zelfs terug tot in de 9e eeuw. Wanneer je dus een studio in deze plaats huurt, bevind je je in een historische omgeving. In het oude centrum vind je onder andere een grachtengordel en meer dan 1150 rijksmonumenten. Zo zijn er een abdij met een toren van 91 meter, diverse kerken en een laatgotisch stadhuis.

Een studio in Middelburg voor buitenmensen

In de omgeving van de Zeeuwse hoofdstad vind je talrijke stranden. Paardrijden en lange wandelingen zijn hier volop mogelijk. Natuurlijk biedt de nabijheid van de Noordzee ook de kans om flink te gaan watersporten. Verder zorgen de aangrenzende duinen en het polderrijke landschap voor een goede basis voor een sportieve lifestyle. Wie er graag uitgaat om een lekker hapje te eten, heeft in de hoofdstad van Zeeland de keuze uit talrijke restaurants. Je vindt er talloze in het centrum, zoals in de Gortstraat en aan de Markt.

Wonen zoals je wilt in Zeeland

Zoek je een studio in Middelburg? Bij Direct Wonen kun je die vinden in diverse wijken die ieder hun eigen karakter hebben. Zo zijn er huurwoningen in de sfeervolle binnenstad mogelijk in bijvoorbeeld de gezellige Herenstraat. Of kies voor een van de rustige aangrenzende dorpen als je van het dorpsleven houdt. Wil je dus wonen in een gezellige of rustige omgeving met het strand in de buurt? Ga dan snel samen met ons op zoek naar een woning in of bij de hoofdstad van Zeeland!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven