×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Wageningen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Wageningen

Studio huren in Wageningen

Een studio huren in Wageningen is voornamelijk populair bij studenten. Er zijn veel scholen en een universiteit in de stad, hierdoor is het er levendig en gezellig. Natuurlijk is een studio huren in Wageningen ook voor niet-studerenden geschikt. Wageningen is centraal gelegen en heeft goede verbindingen met grote steden als Arnhem, Utrecht en Amsterdam. Een studio huren in Wageningen kan op diverse plekken in de stad. Zo kun je wonen op de Dijkstraat, het plantsoen of op de Bernhardstraat.

Winkelen

Ga je een studio huren in Wageningen, dan kom je in een stad te wonen met een sfeervol centrum. Er komen regelmatig nieuwe winkels bij, er is dus keus genoeg. Je vindt in het centrum van Wageningen grote ketens zoals Vero Moda maar er zijn ook kleine winkels die bijzonder waar aanbieden. Shop je tijdens het studio huren in Wageningen toch liever in een grotere winkelstad? Geen probleem. Met de bus ben je in een kwartiertje in het centrum van Ede. Ede heeft een groter centrum, helaas nog geen koopzondagen maar daar komt snel verandering in. Ga je een studio huren in Wageningen, dan kun je iedere vrijdag shoppen tijdens de koopavond.

Vrije tijd

Een studio huren in Wageningen is leuk omdat je in een stad terecht komt waar veel te doen is. Van musea tot gezellige kroegjes en van kinderspeelplaatsen tot prachtige natuurgebieden. Wageningen heeft het allemaal. In het centrum vind je bij de kerk het horecaplein. Wil je lekker de natuur in, dan kun je wandelen in de Botanische tuin. Dit stukje Wagenings erfgoed staat vol met de mooiste bomen. Hotel de wereld is een hotel waar een belangrijke gebeurtenis plaatsgevonden heeft. In dit hotel capituleerde Duitsland in 1945, en werd er een verklaring ondertekend. Nu kun je hier overnachten of langs gaan voor een kopje koffie of thee.

Geschiedenis

Lang werd er gedacht dat de Romeinen een nederzetting hadden in Wageningen. Toch is men hierop terug gekomen. Wel zijn er op de Wageningse berg resten gevonden van houten boerderijen en tempels uit de Middeleeuwen. Graaf Otto ll van Gelre gaf Wageningen al op 12 juni 1263 stadsrechten. Wageningen beschikt over meer dan 60 rijksmonumenten. Hieronder vallen veel gebouwen, molens maar ook woningen. Een aantal van deze woningen zijn nog steeds in gebruik. Ga je een studio huren in Wageningen, dan kun je onder andere BN'er Lisa Lois tegenkomen en ook woont politicus Alexander Pechtold er.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven