×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Bennekom

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Bennekom

Studio huren in Bennekom

Een studio huren in Bennekom betekent dat je in een leuk klein dorpje terecht komt. Dit leuke dorpje is dan wel klein, maar doet niet onder voor grote steden. Het is er gezellig en door de vele evenementen hangt er een fantastische sfeer.

Winkelen

Een studio huren in Bennekom brengt een modern winkelbestand met zich mee. Dit dorp heeft grote landelijke winkelketens, speciaalzaken en leuke restaurantjes. Doordat je in een dorp bent, kun je rekenen op een klantvriendelijke, persoonlijke benadering. Elke winkelier heeft als doel jou tevreden maken. Doordat parkeren gratis is in sommige delen van het centrum, hoef je jezelf ook geen zorgen te maken over het parkeren. Dit alles zorgt voor zorgeloos winkelen. Een studio huren in Bennekom belooft dus uren plezier.

Vrije tijd en plezier

Een studio huren in Bennekom brengt ook andere leuke activiteiten met zich mee. Zo kun je een bezoekje brengen aan het mooie kasteel Hoekelum. In dit kasteel kun je feesten organiseren, maar je kunt ook genieten op het terras met een mooi uitzicht. Naast het kasteel ligt een kaas- en kampeerboerderij. Hier kun je een workshop kaasmaken volgen, een kopje koffie drinken of logeren. Als je zin hebt in een bezoek aan een museum, kun je naar het leuke Kijk & Luistermuseum. Een studio huren in Bennekom zorgt ervoor dat je de vele tentoonstellingen van dit museum kunt bekijken. Deze veranderen vaak, zodat je altijd weer iets nieuws te zien hebt.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Een studio huren in Bennekom brengt ook nog eens leuke en gezellige andere dorpjes en steden met zich mee. Ook in deze dorpjes en steden valt genoeg te beleven. In de buurt van Bennekom liggen bijvoorbeeld Ede, Randwijk, Wageningen en Renkum.

Historie

Een studio huren in Bennekom betekent wonen in een woonplaats met een lange historie. Eind juli 2006 werden er op het voormalige terrein van een ziekenhuis resten gevonden van een boerderij uit de vroege ijzertijd. Ook grafheuvels uit de oudheid zijn in de buurt van Bennekom gevonden. Van de oude kerk in het centrum van Bennekom werd eerst gedacht dat deze uit de 14de eeuw dateerde. Nader onderzoek wees uit dat het eerste gebouw al in de 12de eeuw werd gebouwd. Een studio huren in Bennekom betekent dat je al dit mooie van de geschiedenis kan bezichtigen.

Bekende personen uit de stad

Een studio huren in Bennekom brengt ook de woonplaats van beroemdheden met zich mee. Zo wonen Nederlandse actrice Titia Hoogendoorn, kampioen berglopen Marijke Krutzen en oud-voetballer Kees van Wonderen in dit prachtige dorp.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven