×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Delft

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 7 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Studio's in de omgeving van Delft

Studio huren Delft

De historische stad Delft biedt veel ruimte om te wonen. Ga je een studio huren Delft? Dan krijg je een mooie ruimte om te wonen en je krijgt er ook meteen een bruisende stad bij. Niet alleen doordat Delft veel toeristen trekt, ook de inwoners vinden de Beestenmarkt en de Markt in het centrum erg gezellig in de zomer. Op het terras kan je er genieten van een hapje en drankje en je kunt tot in de vroege uurtjes gezellig een drankje drinken.

Centrum van Delft

Het centrum van Delft is ideaal gelegen voor alle voorzieningen. Zo ben je dicht bij de trein en de bus, maar ook kan je er leuk winkelen langs de grachten en zijn er verschillende supermarkten te vinden. De stad Delft is uiteraard bij veel mensen bekend om haar universiteit. Naast de Technische Universiteit vind je hier ook diverse hoge scholen en Mbo-scholen. Als je een studie volgt op de universiteit of een van de andere scholen, kan een studio huren Delft heel handig zijn.

Bekende plaatsen in de buurt van Delft

Wil je een studio huren Delft? Dan ben je meteen in de buurt van de bekende steden Rotterdam en Den Haag. Delft ligt namelijk precies tussen deze twee steden in. Rotterdam staat nog steeds bekend om de grote haven en het goede uitgaansleven. Den Haag is de regeringsstad van het land waar het parlement en de regering zijn gevestigd. Deze stad heeft een historisch centrum en ligt aan de Noordzee.

Delft: stad vol historie

In Delft zijn diverse monumentale gebouwen te vinden. Denk hierbij eens aan het Stadhuis, de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk, de Grafkelder van Oranje-Nassau en nog veel meer historische plekken. Delft is dan ook een ideale plek om te vertoeven. Het meest bekende product dat uit de stad komt is uiteraard het Delfts Blauw. Dit aardewerk is nog steeds te zien in de oude fabrieken De Porceleyne Fles en De Delftse Pauw.

Recreatie in Delft

Wil je naast het drukke studentenleven of het gewone werkleven nog even ontspannen? Dan biedt de stad verschillende parken en sportcomplexen. Het Delftse Hout wordt bijvoorbeeld veel gebruikt om te zwemmen, maar ook zijn er veel mensen te vinden op de grasvelden om te genieten van de zon. De Dobbeplas en het Wilhelminapark worden ook veel voor recreatie en ontspanning gebruikt. Studenten die een studio huren Delft zijn vaak in deze recreatiegebieden te vinden. Ga je een studio huren Delft en ben je erg sportief? In deze stad kun je veel verschillende sporten beoefenen. Zo zijn er veel voetbalclubs te vinden, maar ook hockey, rugby en korfbal wordt er veel beoefend. Doordat er veel internationale studenten te vinden zijn in de stad zijn er ook erg veel sporten te vinden. Onder de studenten is roeien erg populair.

Bekende personen uit Delft

Er zijn diverse bekende personen in de stad Delft geboren. Vlak na de middeleeuwen zijn bijvoorbeeld Piet Hein, Hugo de Groot en Johannes Vermeer hier geboren. Bekende personen als Ronald van der Geer, Sandra Nieuwland en Roel van Velzen zijn ook in deze stad geboren.

Studio huren Delft: waar kun je wonen?

Naast een studio huren Delft centrum zijn er natuurlijk nog veel meer plekken in Delft waar je een studio kunt huren. Denk bijvoorbeeld eens aan de TU Campus, Tanthof, Voorhof en Buitenhof. Ook populair onder studenten is Hof van Delft. In vrijwel elke wijk in Delft zijn diverse studio's te vinden die je kunt huren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven