×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Tilburg

Inklappen

Appartement huren Tilburg

Een appartement huren Tilburg zal je al snel laten zien dat deze plaats heel veel te bieden. Deze gezellige stad in Noord-Brabant heeft namelijk een erg interessante geschiedenis, maar er is ook genoeg te doen waardoor er altijd een fijne sfeer te vinden zal zijn. Wanneer dit jou aanspreekt kan een appartement huren Tilburg precies datgene zijn waar jij naar op zoek bent.

De rijke geschiedenis van Tilburg

Een appartement huren Tilburg zal je al snel kennis laten maken met de rijke geschiedenis van deze stad. Er wonen namelijk al erg lang mensen in dit gebied, waarschijnlijk al sinds de tijd van de jagers en verzamelaars. Toch begon de groei van Tilburg pas echt rond 1600, toen het de grootste ‘wolstad’ van Brabant werd en een belangrijk deel uitmaakte van de textielindustrie. Mede daardoor kreeg Tilburg rond 1800 stadsrechten. Sindsdien is Tilburg ontzettend veel gegroeid en zijn er veel mooie herenhuizen en winkelpanden gebouwd, die nu nog steeds terug te zien zijn in het stadsbeeld. Ook zal een appartement hurenTilburg je laten zien dat er veel bekende Nederlanders uit deze stad komen, zoals de stylist Roy Donders en de schrijver Raymond van der Klundert, beter bekend als Kluun.

Altijd wat te beleven dankzij een appartement huren Tilburg

Door een appartement hurenTilburg hoef je jezelf zeker niet meer te vervelen. Er is hier namelijk ontzettend veel te doen. Er zijn bijvoorbeeld heel veel verschillende monument en bezienswaardigheden in de stad, waardoor er altijd wat te zien is. Ook zijn er verscheidene musea in de stad, waardoor je meer te weten kan komen over deze plaats. Er is ook de mogelijkheid om een sport te beoefenen, aangezien er verschillende sportclubs in de stad te vinden zijn. Ook wandelen is goed mogelijk, omdat er verschillende natuurgebieden rondom Tilburg liggen. Daarnaast is er ook een groot horeca aanbod en zijn er verschillende leuke evenementen zoals het jaarlijkse carnaval en de een grote kermis. Ook winkelen kan men hier erg goed, omdat er een groot winkelgebied is met verschillende soorten winkels.

Naast dit alles is er buiten Tilburg ook nog heel veel te doen, waardoor een appartement hurenTilburg nog meer te bieden heeft. Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch liggen allemaal vlakbij Tilburg, waardoor een bezoek aan deze steden erg leuk is. In al deze steden kan ook goed gewinkeld worden en er zijn ook veel verschillende bezienswaardigheden te vinden. Ook een bezoek aan het attractiepark de Efteling is mogelijk, omdat dit ook erg dichtbij ligt. Een appartement hurenTilburg kan er daarom zeker voor zorgen dat je hier een erg leuke tijd zult beleven.

Een appartement huren Tilburg kan ervoor zorgen dat je jezelf zeker niet meer hoeft te vervelen, aangezien dit een erg leuke stad is. Tilburg is namelijk een hele veelzijdige stad en kan daarom precies zijn waar jij naar op zoek bent. Een appartement huren Tilburg kan daarom perfect bij jou passen.

Appartement huren in Tilburg (71)

De nieuwste woningen in je inbox?