×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Amersfoort

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Amersfoort

Appartement huren Amersfoort

Amersfoort is een gemoedelijke stad in de provincie Utrecht. Deze gezellige stad telt ongeveer 150.000 inwoners. Door een appartement huren in Amersfoort draag ook jij bij aan dit mooie aantal inwoners. Vind direct appartementen in Amersfoort. Vind ook een leuke studio in Amersfoort of kamer in Amersfoort

Winkelen

Amersfoort heeft alles te bieden voor een fantastisch dagje winkelen. Door de mooie historie is de binnenstad alleen al het rondlopen waard. Dit al maakt een appartement huren in Amersfoort zeker al aantrekkelijk. Door de exclusieve boetiekjes, supermarkten, maar ook kledingwinkels wordt dit alleen maar beter. Een appartement huren in Amersfoort zorgt dan ook voor heerlijke winkelbezoekjes.

Huurappartement Amersfoort: wat is er te doen?

Doordat Amersfoort een rijke historie heeft, zijn hier om heen veel activiteiten te doen. De vele musea, monumenten, straatjes en grachten zorgen al voor genoeg plezier. Een appartement huren in Amersfoort voelt bijna alsof je in de Middeleeuwen loopt, met daarin de moderne gemakken van nu. Naast historie kun je ook genieten van kunst, rondvaart en een geweldige dierentuin. Deze dierentuin is zo groot, dat je er bijna in kunt verdwalen. Perfect voor kinderen dus. Ook dit is een fantastische reden voor het huren van appartementen in Amersfoort. 

Appartementen Amersfoort en omgeving

Als je in Amersfoort alles al gezien hebt, ben je er nog lang niet. De leuke plaatsjes in de buurt zorgen voor nog meer bezienswaardigheden. Plaatsen als Soest, Barneveld en Zeist bieden jou prachtige, nieuwe, verrassende inzichten. Een appartement huren in Amersfoort biedt jou dus onbeperkte veel te doen hebben. Wil je liever een appartement huren in Soest of huur een appartement in Zeist!

Historie

De historie van Amersfoort gaat terug tot aan de tijd van de jagers en boeren. Dit kan gezegd worden aan de hand van archeologische vondsten. De eerste keer dat Amersfoort ergens vermeld werd, was in 1028. Toen was het nog een boerennederzetting. Doordat Amersfoort in de Middeleeuwen een bedevaartsoord werd, werd de economie een stuk beter. Hierdoor kon in 1444 de Onze Lieve Vrouwetoren gebouwd worden. In de zestiende eeuw kwam Amersfoort in handen van vele landen door oorlogen. Daarna ging het wat slechter met deze stad. De komst van spoorwegen in 1863 was de redding voor Amersfoort. Het werd een heel belangrijk knooppunt en is dat nu nog steeds. Een appartement huren in Amersfoort is perfect voor jou als je geschiedenis interessant vindt.

Bekende personen uit de stad

Een huurappartement in Amersfoort vinden betekent wonen in de geboorteplaats van vele bekendheden. Acteur en zanger Robin Zijlstra is hier bijvoorbeeld geboren. Daarnaast vinden schilderes Alida Withoos en staatsman Johan van Oldenbarnevelt hier een oorsprong. Vind een huurappartement in Amersfoort!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven