×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in De Meern

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van De Meern

Studio huren in de Meern

Een studio huren in De Meern is wonen in een dorp vol historie. Voor archeologen is De Meern zelfs een van de belangrijkste plaatsen voor het vinden van resten van schepen in de Romeinse tijd.

Winkelen

Een studio huren in De Meern betekent kiezen voor klantvriendelijkheid. De circa 30 winkels die in centrum De Meern zijn gevestigd, hebben bijna allemaal een zelfstandig ondernemer als eigenaar. Deze eigenaar staat dan ook in vele gevallen zelf achter de toonbank. Een studio huren in de Meern geeft dus een gemoedelijke sfeer. De kleine hoeveelheid winkels hebben wel een enorme variërend aanbod. Je kunt in de Meern alles vinden wat je nodig hebt, of het nu boodschappen zijn, spullen voor het huis, het gezin of de tuin. Een studio huren in De Meern betekent dus dat je niets te kort komt.

Vrije tijd en plezier

Een studio huren in De Meern betekent dat je ook kunt genieten van allerlei activiteiten. Zo is er een schietvereniging, kun je bij het orkest en kun je de mooie Mariakerk bezichtigen. Ook heeft de Meern een replica van een Romeinse wachttoren tot zijn beschikking. In de plannen staat dat er een replica van een Romeins Castellum wordt gebouwd. Een studio huren in De Meern betekent ook dat je lekker kunt uitgaan. Zo kun je naar het café, het muziekpodium of naar het sociaal cultureel centrum.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Als een studio huren in De Meern eventjes iets te rustig is, kun je ook naar leuke steden in de buurt. Zo kun je lekker naar Utrecht, waar altijd wel iets te beleven is. Een bezoekje brengen aan Vleuten, Oud Zuilen of Harmelen kan ook. Zo kun je een mooie balans vinden tussen de rust van een dorp en de drukte van een stad.

Historie

Een studio huren in de Meern betekent wonen in een belangrijk archeologisch dorp. Voor archeologen is De Meern zelfs één van de belangrijkste gebieden voor vondsten van schepen uit de tijd van de Romeinen. Dit komt omdat door De Meern de rivier de Rijn en haar zijtakken stroomden in deze tijd. De Romeinen bouwden tegen de Rijn grensforten aan. Door de draslanden werden gebouwen en andere spullen bewaard. Dit kwam door natuurlijke conservering. In de tijd van de Romeinen liep de grensweg van het Romeinse rijk langs het plaatsje dat nu De Meern heet.

Bekende personen uit de stad

Een studio huren in De Meern betekent wonen in de geboorteplaats van bergbeklimmer Wilco van Rooijen, industrieel ontwerper Hella Jongerius en voetballer Mike van der Kooy.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven