×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in De Meern

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Appartementen in de omgeving van De Meern

Appartement huren in De Meern: een slimme zet

Een appartement huren in De Meern: spreekt dat ook jou aan? De Meern is een dorp met een boeiende geschiedenis. Voor archeologen is De Meern een van de belangrijkste gebieden in Noordwest-Europa. Hier werden namelijk de resten gevonden van Romeinse schepen. In een ver verleden liep de Limes, de grensweg van het Romeinse rijk, langs het huidige De Meern. Naast de Limes stond een belangrijk fort genaamd Fletio.

Het huidige dorp De Meern is voortgekomen uit een boerderijenstrook uit de Middeleeuwen. Het ontwikkelde zich rond de rivier de Leidse Rijn. Omstreeks 1665 werd deze verbreed om de transportscheepvaart te vergemakkelijken. Maar het zou pas tot na de Tweede Wereldoorlog duren voordat er grote woonwijken ontstonden. Inmiddels zijn Vleuten en De Meern samengetrokken, en een groot deel daarvan behoort tot het Utrechtse Vinex-project Leidsche Rijn. Ondernemer Frans van Seumeren, eigenaar van betaald voetbalclub FC Utrecht, werd op 5 mei 1950 geboren in De Meern. Als directeur van bergingsbedrijf Mammoet was hij één van de hoofdverantwoordelijken voor de berging van de Russische onderzeeër Koersk.

Een appartement huren in De Meern is kiezen voor rust en ruimte

Heb je een drukke baan en geniet je graag van je welverdiende rust? Je hebt een jong gezin? Of woon je graag dicht bij de stad, maar wil je niet iedere avond op zoek naar parkeerruimte? Dan is een appartement huren in De Meern de perfecte oplossing. Een appartement huren in De Meern biedt je het beste van meerdere werelden. In de regio Utrecht is volop werk te vinden, maar ook Amsterdam en Rotterdam zijn eenvoudig bereikbaar.

Wil je een appartement huren in De Meern, dan is kwalitatief goede kinderopvang in ruime mate voorhanden. Maak je graag een avondwandeling of ga je liever joggen? In het oosten van Vleuten-De Meern vind je het groene Máximapark.

En ook voor cultuurliefhebbers is een appartement huren in De Meern een uitstekend idee. Er is een bibliotheek te vinden, een café, een muziekpodium en een sociaal cultureel centrum. Sinds medio 2012 heeft De Meern zelfs een eigen bierbrouwerij en proeflokaal. Bij Brouwerij Maximus kun je in alle rust genieten van een biertje.

Houd je van winkelen? Ook dan is een appartement huren in De Meern een goed idee. Verdeeld over een klein gebied vind je circa 30 winkels. Ze zijn gevestigd langs het water, aan de Meerndijk en in het grote winkelcentrum Mereveld.

Een appartement huren in De Meern, dat is kiezen voor kwaliteit en veelzijdigheid. Zo creëer je balans in een druk bestaan.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven