×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio's Eindhoven

Inklappen

Studio huren in Eindhoven

Een studio huren in Eindhoven is geen gek idee. Het is met ruim 220.000 inwoners de grootste stad van Noord-Brabant en de vijfde van Nederland. Groot geworden door Philips en DAF, is het nu een centrum van kenniseconomie.

Een studio huren in Eindhoven en winkelen

Een studio huren in Eindhoven is verstandig als je van winkelen houdt. Eindhoven is echt een winkelstad. Alle bekende winkels vind je in het centrum, verrassende boetiekjes en brocante winkeltjes in de straatjes er omheen: Grote Berg, Kleine Berg en omgeving.

Groene Stad

Een studio huren in Eindhoven betekent wonen in een van Nederlands groenste steden. De natuur van groengebied Gennep dringt bijna door tot in het centrum van de stad. Er zijn veel grote parken in de stad en de oevers van de rivier de Dommel doorkruisen de stad als een groen lint. Wie van groen houdt moet dus een studio huren in Eindhoven. Ook de omgeving van Eindhoven is groen, met daartussen fraaie en gezellige dorpjes als Oirschot, Nuenen en Valkenswaard.

Een studio huren in Eindhoven en ontspanning

Uitgaan in Eindhoven is voor mensen die een studio huren in Eindhoven geen probleem. Het Stratumseind is de langste kroegenstraat van Nederland. Maar ook de Markt, het Stationsplein en de wijk De Bergen zijn aantrekkelijke uitgaansgebieden. Ook op cultureel gebied is Eindhoven veelzijdig: het Parktheater, een van de grootste schouwburgen van Nederland, De Effenaar, Muziekcentrum Frits Philips, het Van Abbemuseum. Strijp S ontwikkelt zich tot een culturele wijk waar wordt gewoond, gewerkt en gerecreëerd. Bovendien is Eindhoven echt een sportstad. Je zou zo een studio huren in Eindhoven om te zwemmen in het Pieter van den Hoogenband Zwembad of een wedstrijd van PSV te zien in het Philips Stadion. Vrijwel elke andere denkbare sport wordt wel beoefend in Eindhoven.

Geschiedenis

Eindhoven is waarschijnlijk gesticht aan het begin van de 13e eeuw. In 1232 kreeg het stadsrechten. Het was een klein stadje, zo groot als het huidige voetgangersgebied in het centrum. In 1551 kwam de Heerlijkheid Eindhoven in het bezit van Willem van Oranje. Onze koning is daarom onder meer Baron van Eindhoven. In 1920 werden vijf omliggende dorpen door Eindhoven geannexeerd. Daardoor groeide het inwonertal en mede dankzij Philips bleef het groeien.

Beroemde Eindhovenaren

Op de Markt vinden mensen die een studio huren in Eindhoven het standbeeld van een van de beroemdste Eindhovenaren: Frits Philips. Enkele andere bekende Eindhovenaren zijn: Peter Koelewijn, Frits Spits, Armand, Hugo Brandt Corstius, Philip Cocu, Paul Haarhuis en Wim Suurbier.

Studio huren in Eindhoven (23)

De nieuwste woningen in je inbox?