×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Eindhoven

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Eindhoven

Wonen in Eindhoven

Wil jij in Eindhoven wonen? Een studio huren in Eindhoven is erg populair. Eindhoven is een veelzijdige stad in Noord-Brabant waar je fijn kunt wonen in een studio. Vind jouw leuke studio en ga wonen in de lichtstad Eindhoven! Twijfel je nog over de juiste locatie in Eindhoven? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Eindhoven.

Studio huren in Eindhoven

Een studio huren in Eindhoven is geen gek idee. Het is met ruim 220.000 inwoners de grootste stad van Noord-Brabant en de vijfde van Nederland. Groot geworden door Philips en DAF, is het nu een centrum van kenniseconomie. Eindhoven is de lichtstad van Nederland.

Studentenstudio’s Eindhoven

Een studio huren in Eindhoven is ook genieten van deze studentenstad. Een studentenstudio in Eindhoven huren behoort ook tot de mogelijkheden. Uitgaan in Eindhoven is voor mensen die een studio huren in Eindhoven geen probleem. Eindhoven kent ook veelt studentenstudio’s. Bij studenten is het Stratumseind dan ook wel bekend het is de langste kroegenstraat van Nederland. Maar ook de Markt, het Stationsplein en de wijk De Bergen zijn aantrekkelijke uitgaansgebieden. De Technische Universiteit in Eindhoven biedt veel mogelijkheden voor studenten. Huur een studio/kamer in Eindhoven en ervaar het bruisende studentenleven.

Een studio huren in Eindhoven en winkelen

Een studio huren in Eindhoven is verstandig als je van winkelen houdt. Eindhoven is echt een winkelstad. Natuurlijk zijn er ook studio’s in Eindhoven in diverse winkelstraten waar je alle bekende winkels vindt in het centrum en verrassende boetiekjes en brocante winkeltjes in de straatjes er omheen: Grote Berg, Kleine Berg en omgeving.

Groene stad

Een studio huren in Eindhoven betekent wonen in een van Nederlands groenste steden. De natuur van groengebied Gennep dringt bijna door tot in het centrum van de stad. Er zijn veel grote parken in de stad en de oevers van de rivier de Dommel doorkruisen de stad als een groen lint. Wie van groen houdt moet dus een studio huren in Eindhoven. Ook de omgeving van Eindhoven is groen, met daartussen fraaie en gezellige dorpjes als Oirschot, Nuenen en Valkenswaard.

Een studio huren in Eindhoven en ontspanning

Ook op cultureel gebied is Eindhoven veelzijdig: het Parktheater, een van de grootste schouwburgen van Nederland, De Effenaar, Muziekcentrum Frits Philips, het Van Abbemuseum. Strijp S ontwikkelt zich tot een culturele wijk waar wordt gewoond, gewerkt en gecreëerd. Een studio in Eindhoven huren is ook genieten van een echte sportstad. Je zou zo een studio huren in Eindhoven om te zwemmen in het Pieter van den Hoogenband Zwembad of een wedstrijd van PSV te zien in het Philips Stadion. Vrijwel elke andere denkbare sport wordt wel beoefend in Eindhoven.

Geschiedenis

Eindhoven is waarschijnlijk gesticht aan het begin van de 13e eeuw. In 1232 kreeg het stadsrechten. Het was een klein stadje, zo groot als het huidige voetgangersgebied in het centrum. In 1551 kwam de Heerlijkheid Eindhoven in het bezit van Willem van Oranje. Onze koning is daarom onder meer Baron van Eindhoven. In 1920 werden vijf omliggende dorpen door Eindhoven geannexeerd. Daardoor groeide het inwonertal en mede dankzij Philips bleef het groeien.

Beroemde Eindhovenaren

Op de Markt vinden mensen die een studio huren in Eindhoven het standbeeld van een van de beroemdste Eindhovenaren: Frits Philips. Enkele andere bekende Eindhovenaren zijn: Peter Koelewijn, Frits Spits, Armand, Hugo Brandt Corstius, Philip Cocu, Paul Haarhuis en Wim Suurbier.

Goedkope studio’s huren in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een goedkope studio om te huren in Eindhoven? Het centrum is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkope studio buiten het centrum. De wijken Stratum, Woensel en Tongelre bieden je goedkope en ruime studio’s. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum of op de TU.

Particulier studio huren in Eindhoven

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de studio zorgt ervoor dat jij snel je studio hebt gevonden.

Per direct een studio huren in Eindhoven

Wil jij snel een studio huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Eindhoven? De meeste studio’s in Eindhoven zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete studio in Eindhoven.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze studio’s in Nijmegen, of wat dacht je van een studio in Deventer, Oirschot, Veldhoven of Waalre?

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven