×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Eindhoven

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Eindhoven

Wonen in Eindhoven

Wil jij in Eindhoven wonen? Een appartement huren in Eindhoven is erg populair. Eindhoven is een veelzijdige stad in Noord-Brabant waar je fijn kunt wonen in een appartement. Vind jouw appartement en ga wonen in de lichtstad Eindhoven! Twijfel je nog over de juiste locatie in Eindhoven? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Eindhoven. 

Appartement huren Eindhoven

Het zoeken van een appartement in Eindhoven kan lastig zijn. Mensen die op zoek zijn naar drukte en gezelligheid, kunnen zich prima vinden in Eindhoven. Een appartement huren in Eindhoven brengt dan ook velen voordelen met zich mee. Een appartement huren in Eindhoven zorgt voor een geweldige tijd. Het is begrijpelijk dat een appartement huren in Eindhoven zo populair is! Maar hoe weet je nu of Eindhoven de geschikte woonplaats is voor jou, je ziet een appartement te huur in Eindhoven. Er is in deze stad oneindig veel te doen. Van het bruisende hart van de stad tot in de verre omgeving barst het van de gezelligheid en levendigheid. Er is voor ieder wat wils, een appartement huren in Eindhoven betekent cultuur, shoppen en uitgaan. Huur jij liever een studio in Eindhoven? Of een kamer in Eindhoven? Bekijk het aanbod!

Winkelen

Eindhoven is een grote stad, met vele winkels. In het centrum zijn twee grote overdekte winkelcentra: De heuvelgalerij en de Piazza. Loop bijvoorbeeld door Kleine Berg, volgens velen een van de leukste straatjes van Eindhoven, wellicht is hier een appartement te huur in Eindhoven. Vergeet ook niet om even buiten het centrum te kijken, bijvoorbeeld bij een nieuw gedeelte wat in opkomst is: Woensel. In Eindhoven Noord ligt dit Winkelcentrum Woensel. Door deze diversiteit is er voor iedereen een perfecte winkel. Alles wat je zoekt, zul je vinden. De winkelmogelijkheden in Eindhoven zorgen dan ook voor uren winkelplezier. Dit maakt een appartement huren in Eindhoven zeer aantrekkelijk. Je kunt natuurlijk ook een appartement huren via een particulier of via een makelaar in Eindhoven.

Vrije tijd en plezier

Ook voor vrije tijd en plezier moet je in Eindhoven zijn. Bij een appartement huren in Eindhoven hoef je dus niet te reizen voor alle mogelijkheden. Er zijn vele uitgaansmogelijkheden. Zo kun je op stap op Stratumseind, dit is de langste kroegenstraat van Nederland en is het de ideale plek om lekker te stappen. Hou jij van de drukte en gezelligheid om je heen dan is er misschien wel een appartement te huur in Eindhoven gelegen bij het Stratumseind. Daarnaast heeft Eindhoven diverse musea. Een voorbeeld hiervan is het Van Abbemuseum. Ook voor andere activiteiten zoals wandelen, fietsen, karten, bowlen en zwemmen kun je Eindhoven terecht. Door deze vele mogelijkheden van vrijetijdsbesteding zijn de appartementen in Eindhoven erg aantrekkelijk.

Populaire plaatsen in de buurt

Doordat het station in hartje Eindhoven is gelegen, zijn er vele directe verbindingen naar populaire steden. Met de auto of de fiets zijn steden als Veldhoven, Nuenen, en Waalre makkelijk te bereiken. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook onze huurappartementen in deze steden zoals Veldhoven, Nuenen, Waalre. Of wat dacht je van een appartement te huur in Son en Breugel of Geldrop. Een huurappartement in Eindhoven zorgt ervoor dat deze afstand naar leuke dorpjes prima te overbruggen is. Nuenen is leuk doordat hier een dierentuin ligt. Ook hier zijn appartementen te huur particulier. Daarnaast kun je leuk winkelen in Veldhoven. Een appartement huren in Eindhoven brengt dus vele mogelijkheden met zich mee. Ook een appartement huren in Eindhoven van particuliere eigenaren of van makelaars is hier allemaal mogelijk.

Historie

Eindhoven bestaat sinds 1920 en is een samenvoeging van de dorpen Tongelre, Strijp, Stratum, Gestel en Woensel. Doordat deze dorpen al langer bestonden, is in Eindhoven veel historie te vinden. Hierdoor zijn er historische gebouwen, oude muren, schuilkelders en kastelen. Voorbeelden hiervan zijn de Woenselse Poort, het kasteel Eindhoven, De oude rechtbank en De Ketel. Een appartement huren in Eindhoven zorgt ervoor dat je van al deze bezienswaardigheden kan genieten.

Bekende personen

Bekende personen die uit Eindhoven komen zijn Lucille Werner en Lonneke Engel. Lucille Werner is vooral bekend als televisiepresentatrice van onder andere Lingo en Get The Picture. Lonneke Engel is Nederlands model. Ze begon al met werken toen ze dertien jaar was. Doordat ze werkt ontdekt door fotograaf Bruce Weber liep ze onder andere model voor Ralph Lauren en Chanel. Als je in de stad wilt wonen waar deze beroemdheden vandaan komen is een appartement huren in Eindhoven daarvoor een prima keuze! Een appartement huren in Eindhoven geeft je veel mogelijkheden.

Huurappartement Eindhoven

Ben jij op zoek naar een goedkoop appartement om te huren in Eindhoven? Het centrum is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten het centrum. De wijken Stratum, Woensel en Tongelre bieden je goedkope en ruime appartementen. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum of op de TU.

Particulier appartement huren in Eindhoven

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het appartement zorgt ervoor dat jij snel je appartement hebt gevonden.

Appartementen Eindhoven

Wil jij snel een huurappartement in Eindhoven, zodat je direct kunt verhuizen? De meeste appartementen in Eindhoven zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete appartement in Eindhoven. Vind ook een leuke huurwoning in Eindhoven!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven