×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Eindhoven

Inklappen

Appartement huren in Eindhoven

Het zoeken van een appartement kan lastig zijn. Mensen die op zoek zijn naar drukte en gezelligheid, kunnen zich prima vinden in Eindhoven. Een appartement huren in Eindhoven brengt dan ook velen voordelen met zich mee. Een appartement huren in Eindhoven zorgt voor een geweldige tijd.

Winkelen

Eindhoven is een grote stad, met vele winkels.In het centrum zijn twee grote overdekte winkelcentra: De heuvelgalerij en de Piazza. In Eindhoven Noord is daarnaast ook Winkelcentrum Woensel te vinden. Door deze diversiteit is er voor iedereen een perfecte winkel. Alles wat je zoekt, zul je vinden. De winkelmogelijkheden in Eindhoven zorgen dan ook voor uren winkelplezier. Dit maakt een appartement huren in Eindhoven zeer aantrekkelijk.

Vrije tijd en plezier

Ook voor vrije tijd en plezier moet je in Eindhoven zijn. Bij een appartement huren in Eindhoven hoef je dus niet te reizen voor alle mogelijkheden. Er zijn vele uitgaansmogelijkheden. Zo kun je op stap op Stratumseind. Daarnaast heeft Eindhoven diverse musea. Een voorbeeld hiervan is het Van Abbemuseum. Ook voor andere activiteiten zoals wandelen, fietsen, karten, bowlen en zwemmen kun je Eindhoven terecht. Door deze vele mogelijkheden van vrijetijdsbesteding is een appartement huren in Eindhoven erg aantrekkelijk.

Populaire plaatsen in de buurt

Doordat het station in hartje Eindhoven is gelegen, zijn er vele directe verbindingen naar populaire steden. Met de auto of de fiets zijn steden als Veldhoven, Nuenen, Waalre, Son en Breugel en Geldrop makkelijk te bereiken. Een appartement huren in Eindhoven zorgt ervoor dat deze afstand naar leuke dorpjes prima te overbruggen is. Nuenen is leuk doordat hier een dierentuin ligt. Daarnaast kun je leuk winkelen in Veldhoven. Een appartement huren in Eindhoven brengt dus vele mogelijkheden met zich mee.

Historie

Eindhoven bestaat sinds 1920 en is een samenvoeging van de dorpen Tongelre, Strijp, Stratum, Gestel en Woensel. Doordat deze dorpen al langer bestonden, is in Eindhoven veel historie te vinden. Hierdoor zijn er historische gebouwen, oude muren, schuilkelders en kastelen. Voorbeelden hiervan zijn de Woenselse Poort, het kasteel Eindhoven, De oude rechtbank en De Ketel. Een appartement huren in Eindhoven zorgt ervoor dat je van al deze bezienswaardigheden kan genieten.

Bekende personen

Bekende personen die uit Eindhoven komen zijn Lucille Werner en Lonneke Engel. Lucille Werner is vooral bekend als televisiepresentatrice van onder andere Lingo en Get The Picture. Lonneke Engel is Nederlands model. Ze begon al met werken toen ze dertien jaar was. Doordat ze werkt ontdekt door fotograaf Bruce Weber liep ze onder andere model voor Ralph Lauren en Chanel. Als je in de stad wilt wonen waar deze beroemdheden vandaan komen is een appartement huren in Eindhoven daarvoor een prima keuze!

Appartement huren in Eindhoven (175)

De nieuwste woningen in je inbox?