×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Maastricht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Maastricht

Studio huren Maastricht

De meest zuidelijke stad van Nederland, vlakbij België en niet ver van de grens met Duitsland ligt deze karakteristieke stad. De zuidkant van de provincie Limburg staat bekend om het heuvelachtige landschap en prachtige natuur. Een studio huren in Maastricht is dus een goed idee als je van natuur houdt.

Wonen in Maastricht

De stad is verdeeld in vijf verschillende stadsdelen en al deze stadsdelen zijn weer onderverdeeld in wijken, in totaal zijn er 44 wijken. Vooral het centrum heeft een hoop historische gebouwen. Een studio huren in Maastricht centrum heeft dus veel te bieden als je van oude bouwstijlen houdt.

Winkelen in Maastricht

Het oude stadscentrum heeft vele verschillende winkelstraten, waarvan enkele straten bekend staan om een bepaald soort winkels. Zo is elke winkelstraat uniek. Het oude centrum trekt dan ook veel toeristen uit eigen land maar ook uit de buurlanden Duitsland en België. Een studio huren in Maastricht centrum is dus een goede locatie als je graag gaat winkelen. In de afgelopen jaren zijn er ook winkelcentra gebouwd waarvan het Mosae Forum een van de grootste is. Hier vindt je vele verschillende soorten winkels onder een dak. Daarnaast zijn er een aantal permanente marktkramen te vinden en zijn er ook wekelijkse markten zoals de biologische markt in de Stationsstraat.

Vrije tijd

Het centrum van Maastricht heeft een grote diversiteit aan lunchrooms, terrasjes en restaurants. Je kunt er dus heerlijk eten of ergens wat drinken. Ook de sportieveling kan een studio huren in Maastricht, er zijn vele sportverenigingen actief in de stad. Daarnaast staat de omliggende regio bekend als een van de beste fietsregio's van Nederland. Het heuvelachtige landschap trekt veel fietsliefhebbers naar Zuid-Limburg, maar is tevens ook het toneel van enkele grote wielrenwedstrijden met enkele bekende Nederlandse beklimmingen zoals de Cauberg en de Keuterberg. De stad wordt omringd door prachtig landschap wat buiten de fietsers ook een prachtig landschap biedt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Kom je dus een studio huren in Maastricht, dan heb je altijd iets te doen.

Historie

De stad is waarschijnlijk in de tijd van de Romeinen ontstaan als nederzetting bij de enige doorwaadbare plek van de rivier de Maas. Deze nederzetting groeide in de Middeleeuwen uit tot een van de grotere steden van ons land. In die tijd was het vooral een belangrijke religieuze stad en pelgrimsoord. Een studio huren in Maastricht is dus zeker de moeite als je geïnteresseerd bent in de stedelijke geschiedenis.

Nabij gelegen plaatsen

Maastricht is de grootste stad in de regio, een ander bekend stadje in de buurt is Valkenburg. Ook liggen de Belgische stad Luik en het Duitse Aken op korte afstand van Maastricht. Een studio huren in Maastricht, een prachtige stad in een bijna internationale setting. Alle reden dus om een studio te huren in Maastricht!

Bekende personen uit de stad

Met de lange historie van de stad zijn er vele bekende personen voortgebracht uit deze stad, zoals vele kunstenaars. Een van de meest besproken personen uit Maastricht is de advocaat Bram Moszkowicz.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven