×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Maastricht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Maastricht

Appartement huren Maastricht

Maastricht, deze naam is waarschijnlijk afkomstig van het Latijn en slaat op de enige doorwaadbare plaats van de rivier de Maas. Uit opgravingen is gebleken dat deze stad al meer dan 20 eeuwen bewoond is. Er zijn zelf bewijzen gevonden dat er al mensen woonden in de Oude Steentijd. Deze oude vestingstad heeft lange tijd geen uitbreiding buiten deze vestingmuren gekend, maar vanaf 1920 is er ook buiten de stadsmuren flink gebouwd en is deze stad geworden tot wat het nu is. Kom je een appartement huren in Maastricht dan kom je te wonen in een van Nederlands oudste steden! Vind appartementen in Maastricht en ontdek deze leuke stad. Ook voor een studio huren in Maastricht moet je bij Direct Wonen zijn. Of vind een leuke kamer in Maastricht!

Appartementen Maastricht

De stad is onderverdeeld in 5 stadsdelen, welke ieder weer verdeeld zijn in wijken. Hierdoor kan een appartement huren in Maastricht dus vele soorten locaties betreffen. Zo zit je appartement bijvoorbeeld midden in het historische centrum of juist in een van de buitenwijken die vooral gebouwd zijn toen er woningnood heerste vlak na de Tweede Wereldoorlog.

Winkelen in Maastricht

Een appartement huren in Maastricht is een aanrader voor degene die graag winkelt. Het centrum barst van de winkeltjes, van kleine boetiekjes tot aan winkels van de allergrootste merken. Ook is er een winkelcentrum Mosae Forum wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Genoeg opties dus, en ook voor de dagelijkse boodschappen kun je in alle wijken terecht.

Huurappartement Maastricht: wat is er te doen?

Wil je een appartement huren in Maastricht omdat je in een gezellige en bruisende stad wilt wonen? Dan zit je in het centrum helemaal goed, er zijn veel gezellige terrasjes en restaurants te vinden.

Ook voor de sportieveling is een appartement huren in Maastricht een goede optie, er zijn veel actieve sportverenigingen en de gehele omgeving is zeer geliefd onder wielrenners en mountainbikes.

Verder zijn er vele musea en monumenten. Ook vinden er diverse grote jaarlijkse evenementen plaats zoals de Amstel Gold Race of het jaarlijkse carnaval. Kortom, met een appartement huren in Maastricht zul je jezelf niet snel vervelen!

Nabij gelegen plaatsen

Maastricht is de grootste stad in deze regio. Toch liggen er allerlei plaatsen rondom deze stad. Zo rijdt je gemakkelijk naar het Belgische Luik of het Duitse Aken. Rondom de stad liggen vooral kleinere maar karakteristieke dorpjes, een heel mooi en uniek stukje Nederland. Stuk voor stuk geweldige uitstapjes tijdens een appartement huren in Maastricht! Bekijk alle appartementen in Maastricht. Huur jij liever een appartement in Sittard of een appartement in Heerlen? Bekijk dan het aanbod in deze steden. 

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven