×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Kamer huren in Maastricht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Kamers in de omgeving van Maastricht

Maastricht is zien en wonen

Wil jij een kamer huren in Maastricht? Of je nu al een huis huurt en als inwoner van de stad geïnteresseerd bent in wat er te doen is, of als bezoeker de stad op een leuke manier wilt ontdekken, Maastricht heeft veel te bieden. Maastricht is een stad met cultuur, een mix van vormen en stijlen.

Het is een compacte stad, vanaf het Centraal Station loop je zo naar de binnenstad met de meeste bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Een stad tussen de Limburgse heuvel, een internationale universiteitsstad! Maastricht is een stad om te zien en te wonen.

Kamer huren in Maastricht

Wie door Maastricht wandelt waant zich in het buitenland. Je hebt het gevoel dat je op vakantie bent. De smalle straatjes met kinderkopjes (trek geen hakken aan dames), de gevels en de mooie pleinen verraden de historie van deze bourgondische stad aan de maas. De stad kent een lange geschiedenis en is een van de oudste steden van ons land. Dat is goed zichtbaar in de prachtige historische binnenstad. Wil jij een kamer huren in Maastricht?

Ook André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Het Vrijthof is het bekendste plein van Maastricht en behoort tot de bekendste en gezelligste pleinen van Nederland. Naast de vele gezellige terrassen die het plein rijk is worden er hier ook verschillende grote activiteiten gehouden.

Zo wordt hier ieder jaar het het Mooswief bij aanvang van de carnaval in Maastricht omhoog gehesen op het Vrijthof onder het luid geknal van de 11 kanonschoten. Andere grote evenementen die hier worden georganiseerd zijn de Maastrichtse kermis. Het plein wordt omringd door prachtige gebouwen en kerken zoals de Sint-Servaasbasiliek, het Spaanse gouvernement, de Sint-Janskerk, het Theater aan het Vrijthof en het oude postkantoor.

Kamers in Maastricht

Ben jij op zoek naar een leuke kamer of studio in Maastricht? Je vindt nabij het centrum studentenhuizen maar ook individuele kamers, studio's en zelfs appartementen in Maastricht. Leuk als je wil samenwonen en een huurwoning in Maastricht wil delen.

Studentenkamer in Maastricht

Huurwoningen huren Maastricht wordt steeds vaker gedaan door studenten. Het aantal opleidingen stijgt er, en er zijn veel woningen te huur. Ook kun je een leuke studio op de Stationsstraat huren, of een ruim appartement op de Ireneweg. Niet alleen studenten, maar ook gezinnen kunnen huurwoningen huren Maastricht. Er zijn veel rustige wijken voorzien van veel groen. Een leuke huurwoningen Maastricht vind je bijvoorbeeld in de Clavecymbelstraat. Er is genoeg te huur Maastricht. Vind snel die leuke studentenkamer in Maastricht!

Kamer te huur in Maastricht

Heb jij ook zin om in Maastricht te wonen? Wacht nog heel even met het struinen door de mooie straatjes en start met het zoeken door het huurwoning aanbod in Maastricht. Vind een kamer te huur in Maastricht en ontdek deze leuke stad!

Nabijgelegen plaatsen

Op zoek naar een kamer of studio buiten Maastricht? Zoek een betaalbaar appartement in Sittard, of een leuke studio in Heerlen. Met de auto of openbaar vervoer zit je zo in hartje Maastricht.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven