×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Tilburg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Tilburg

Studio huren in Tilburg

"De schoonste stad van 't land" zeggen Tilburgers over hun stad. Met ruim 190.000 inwoners en gelegen tussen Breda en Eindhoven, heeft deze stad inderdaad heel wat te bieden voor mensen die een woning, appartement of studio huren in Tilburg. Brabantse steden zijn gezellig en een studio in Tilburg is zeker aan te raden.

Een studio huren in Tilburg en winkelen

Het centrum van Tilburg is gezellig en heeft alles te bieden voor de echte shopper. Niet alleen de standaard filiaalwinkels, maar ook veel verrassende boetiekjes en winkeltjes. Een studio te huur in Tilburg vindt je ook in de belangrijkste winkelstraten dit zijn de Heuvelstraat, Heuvelpoort, Emmapassage en het Pieter Vreedeplein. De statige herenhuizen en sfeervolle lunchzaken en interieurwinkels zijn absoluut de moeite van een bezoek waard. Vooral de Nieuwlandstraat en Noordstraat zijn helemaal leuk om een studentenstudio te huren. Hier Verspreid over de stad is er bijna elke dag wel ergens een weekmarkt en in de woonwijken kunnen mensen die een studio huren in Tilburg goed terecht voor de dagelijkse boodschappen.

In de buurt

Tilburg ligt centraal in het zuiden van Nederland. Steden als Eindhoven, 's Hertogenbosch en Breda zijn snel bereikbaar, zowel met de auto als met bus of trein. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze studio’s in Eindhoven, of wat dacht je van een studentenstudio in Breda of Den Bosch. Ook in het Belgische Antwerpen ben je zo. Daarom is het geen gek idee van mensen die een studio huren Tilburg als woonplaats te kiezen. Ze wonen dan ook nog eens in een stad met mooie natuur in de omgeving en wat te denken van attracties als De Efteling en de Beekse Bergen, waar je op de fiets naar toe kunt. Wanneer je een studio in Tilburg vindt, kun je genieten van deze leuke attracties.

Een studio huren in Tilburg en ontspanning

Alleen al voor de jaarlijkse kermis zou je een studio huren in Tilburg. Met name de beroemde Roze Maandag mag je niet missen. Maar Tilburg heeft het hele jaar door veel te bieden: de kroegen op de Heuvel en het Piusplein, Theater Tilburg, de schouwburg en natuurlijk 013, het vermaarde poppodium. Ook zijn er 4 bioscopen in de stad. Mensen die een studio huren in Tilburg kunnen hun hart ophalen. Er zijn kamers en studio's. Maar ook appartementen en studio's die je kunt huren.

Geschiedenis

Tilburg kreeg pas in 1809 stadsrechten, maar de oudste vermelding dateert al van het jaar 709. Dankzij de schapenteelt in de omgeving werd Tilburg rond 1600 de belangrijkste textielstad van Nederland. Mensen die een studio huren in Tilburg lopen de kans om "kruikenzeiker" genoemd te worden. Deze scheldnaam, die tot geuzennaam werd, komt van de textielindustrie. Werknemers namen 's ochtends hun urine mee naar het werk om er de wol mee te bewerken.

Beroemde Tilburgers

Wielrenners Stef Clement en Jean-Paul van Poppel, de zalig verklaarde missionaris Peerke Donders, TV-persoonlijkheid Roy Donders, schrijver Kluun en de cabaretiers Ivo de Wijs en Marc-Marie Huijbregts. Zomaar wat Tilburgers waarvan mensen die een studio huren in Tilburg zich stadgenoot mogen noemen. Uit Tilburg komen ook veel muzikanten: Vof De Kunst, Guus Meeuwis, Krezip, Destine en Green Lizard zijn Tilburgse bands. Een studio in Tilburg huren is wonen in een gezellige stad.

Studentenstudio’s Tilburg

Tilburg is een echte studentenstad met meer dan 29.000 studenten uit het binnen- en buitenland. Naast de vele uitstekende opleidingen biedt Tilburg volop mogelijkheden voor uitgaan, cultuur, sport en ontspanning. Wat dacht je van een studentenkamer in de populaire wijk Korvel? Of een studio huren in het Goirke? Direct Wonen biedt een ruime keuze om een studio te huren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven