×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Uden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Uden

Huurwoningen huren in Uden

Uden is een plaats in Noord-Brabant met ongeveer 35.000 inwoners. Mensen die huurwoningen huren in Uden wonen in een levendige kleine stad, die een centrumfunctie heeft voor de omliggende dorpen. Zo vinden mensen die een huurwoning huren in Uden ook een ziekenhuis in Uden.

Huurwoningen huren in Uden en winkelen

Winkelen doen mensen die huurwoningen huren in Uden in het centrum, in straten als de Marktstraat, de Sacramentsstraat en de Galerij. Na de grote steden is Uden de vijfde winkelstad van Noord-Brabant. Dus zowel mensen die huurwoningen huren in Uden als mensen uit de verre omgeving kunnen er hun dagelijks behoeften en alle luxe artikelen kopen.

In de buurt

Uden ligt in de driehoek tussen Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Die zijn allemaal goed te bereiken, mede dankzij de snelweg A50, die langs Uden loopt.

De omgeving van Uden is heel mooi. Uden werd niet voor niets in 2007 de Groenste Stad van Nederland en in 2008 de Groenste Stad van Europa. Vlak langs Uden loopt de Peelrandbreuk. Uniek zijn de grote oerstenen, die daar ontstaan zijn door de horst- en slenkwerking. Het Annabosje is een prachtig stukje natuur dat door deze horst- en slenkwerking is ontstaan.

Huurwoningen huren in Uden en ontspanning

Mensen die huurwoningen huren in Uden treffen op cultureel gebied een hoog voorzieningenniveau aan. Theater Markant is een van de grotere schouwburgen in Nederland met een capaciteit van 685 personen. Even markant is misschien wel De Pul, in de jaren '70 een van de bekendste poppodia in Nederland en nog steeds volop in trek. Ook aan sportvoorzieningen zullen mensen die huurwoningen huren in Uden geen gebrek ondervinden. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, zowel indoor als outdoor.

Geschiedenis

De omgeving van Uden werd al bewoond in de prehistorie, 4000 jaar geleden. Ook de Romeinen woonden in Uden. Het huidige dorp werd voor het eerst vermeld in 1190 na Christus. Uden ging eeuwenlang van hand tot hand, tot het na de Franse overheersing bij het Koninkrijk der Nederlanden ging horen en een zelfstandige gemeente werd.

Beroemde Udenaren

Mensen die huurwoningen huren in Uden hebben veel beroemde voorgangers. Kunstschilder Piet Mondriaan woonde van 1904 tot 1905 in Uden. Andere beroemde Udenaren zijn: politicus Gerrit Braks, modeontwerper Addy van den Krommenacker en Cees van der Velden, die allen in Uden geboren zijn, en ex-profvoetballer Earnest Stewart, zwemmer Marcel Wouda en zangeres Tatjana Simic, die er woonden. Ook de Ethiopische Olympisch kampioen op de marathon, Haile Gebreselassi, woonde ooit in Uden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven